“Τρέχουν” για τέσσερις εντεκαδάτους στη Νίκη

Για τέσσερις ποδοσφαιριστές κινείται να αποκτήσει η Νίκη Βόλου ώστε να καλύψει κυρίως τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις Μωυσίδη και Γιάκοβλεφ, αλλά και να ενισχυθεί σε θέσεις που οι προπονητές έκριναν πως χρειάζονται προσθήκες.

Η απόκτηση ενός στόπερ συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση ενώ πλέον και η μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να καλύψει τις δύο πτέρυγες της επίθεσης θεωρείται επιβεβλημένη.

Το προπονητικό δίδυμο έχει παραδώσει την έκθεσή του με τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχουν οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν και η επιλογή των παικτών θα γίνει αποκλειστικά από τη διοίκηση, με τον κ. Ιμεράι να έχει τον πρώτο λόγο.
Εκτός των δύο θέσεων που πρέπει να καλυφθούν άμεσα, η Νίκη Βόλου ενδιαφέρεται να αποκτήσει επίσης ένα χαφ στον άξονα κι ένα ακραίο μπακ.
Ο Αναστασίου φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του κι έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενώ ο Παπαδήμας θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο ώστε να επανέλθει στο 100%. Είναι βέβαιο πως και οι δύο ποδοσφαιριστές θα βοηθήσουν σημαντικά στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος, προσθέτοντας ποιότητα και δύναμη στο ρόστερ της Νίκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις