Στους “4” του Κυπέλλου ΕΠΣΘ ο ΝΠΣ Βόλος, 5-2 τον Διαγόρα

Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ προκρίθηκε ο ΝΠΣ Βόλος, επικρατώντας με 5-2 του Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο. Οι «κυανέρυθροι» ήταν τυπικά γηπεδούχοι, καθώς το ματς κανονικά θα έπρεπε να γίνει στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης.

Ο Διαγόρας με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Καραπλιάγκου. Ωστόσο, η συνέχεια ανήκει στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλος. Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο σοβαρεύτηκαν, πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και σε διάστημα 12 λεπτών πέτυχαν τρία τέρματα, για να πάνε στο ημίχρονο προηγούμενοι με 1-3. Στο 33′ ο Δεμηρτζόγλου με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, δύο λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Κ. Καραπλιάγκου (η μπάλα βρήκε το κεφάλι του και κατέληξε στα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου) έγινε το 1-2, ενώ ο Πίτου Γκαρσία στο 42′ με χτύπημα πέναλτι (το κέρδισε ο Μάντζης σε ανατροπή από τον Παναγιωτόπουλο) έγραψε το 1-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου κατάφερε στο 58′ να μειώσει το σκορ σε 2-3 με τον Πάσχο, ωστόσο, ήρθαν άλλα δύο τέρματα από τον ΝΠΣ από τους Ντεντάκη στο 77′ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και Ζέρη στο 80′, επίσης με σουτ εκτός περιοχής.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Παναγιωτόπουλος, Καραμανλής, Δημητριάδης, Κ. Καραπλιάγκος (62′ Ν. Βουραζέρης), Πρασσάς, Σπ. Καραπλιάγκος (83′ Καρατζιώλης), Γάρος, Καλιακούδας, Πάσχος, Καναβός, Γουτούλης (58′ Ακριβούσης)
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Φαρμάκης, Ζέρης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Τζελίδης, Πιαστόπουλος, Πέντα (70′ Κολλάς), Δερμήτζογλου (75′ Μελισσόπουλος), Μάντζης (46′ Σαλαμούρας), Πίτου Γκαρσία (46′ Ηλιάδης), Ηλιόπουλος.

  • ΝΠΣ Βόλος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις