Εντός έδρας ισοπαλία για την Αγία Παρασκευή, 2-2 με τον Άρη (photos)

Η Αγία Παρασκευή αντιμετώπισε σήμερα το μεσημέρι (Τετάρτη, 1/4, 16.30) τον Άρη στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής…

…για τον πρώτο όμιλο της Α΄ τοπικής κατηγορίας. Τα γκολ της αναμέτρησης για την Αγία Παρασκευή πέτυχαν ο Σταματίου στο 7΄ και ο Βαν Ντε Γουίχε στο 59΄, ενώ για τον Άρη ο Ζηρδέλης στο 15΄ και ο Τσίρος στο 85΄.

Στο πρώτο μέρος, μόλις στο 7΄ της αναμέτρησης, ο Μαρμαρινός έβγαλε τη μακρινή μπαλιά και ο Σταματίου με ωραία εκτέλεση, άνοιξε το σκορ 1-0 υπέρ της Αγίας Παρασκευής. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Ζηρδέλης, έπειτα από πάσα του Ίμπρα, έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).
Στο 59΄ του δευτέρου μέρους, ο Βαν Ντε Γουίχε με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Αγία Παρασκευή. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 85΄ από τον Τσίρο, με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος.

Αγία Παρασκεύη: Τσιτσιρίκος, Παντελόγλου, Βαν Ντε Γουίχε, Μαγγασιανός Π., Μαγγασιανός Ν., Σαμαράς, Μπαλαμώτης (60′ Παπουτσής), Τερλεξής (46′ Ζάχαρης), Μαρμαρινός, Σταματίου, Βούκουτος (65′ Παππάς)
Άρης: Κουρίτας, Νινιζόπουλος, Λάμπρου (65′ Γκοτζόπουλος), Μαγιόγλου, Γεωργούλας, Καψιώτης (60′ Τσουκαλάς), Ίμπρα, Γκατζούνας, Τσελεπής, Βλαχόπουλος (70′ Τσίρος), Ζηρδέλης

Σκόρερ: Σταματίου, Βαν Ντε Γουίχε, Ζηρδέλης, Τσίρος
Διαιτητής: Παλιούρας
Βοηθοί: Τσακούμης, Κουβάτα
Παρατηρητής: Ματσούκας

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις