Το σενάριο που ευνοεί τον Ολυμπιακό Β. στην αυλαία

Νίκη στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης και ισοπαλία του Ηρακλή με την ΑΕΛ θέλει ο Ολυμπιακός στην αυλαία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Football League. Αυτό είναι το πιο ευνοϊκό σενάριο για τους «ερυθρολεύκους», καθώς θα…

…μπουν στα πλέι οφ με 2 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής θα μπει με 8.
Θα υπάρχουν σαφώς περισσότερες ελπίδες από πλευράς «ερυθρολεύκων» να καλύψουν διαφορά των έξι βαθμών από τον «Γηραιό» στο μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών, απ’ ότι να μπει ο Ηρακλής με εννέα βαθμούς και ο Ολυμπιακός είτε με έναν, είτε χωρίς βαθμό.
Το χειρότερο σενάριο για τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική είναι να κερδίσει ο Ηρακλής στο Καυταντζόγλειο την ΑΕΛ και οι «ερυθρόλευκοι» να χάσουν στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση. Στην περίπτωση αυτή ο Ηρακλής θα μπει στα πλέι οφ με 9 βαθμούς, ενώ Ολυμπιακός και Λαμία θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους στο μίνι πρωτάθλημα των δέκα αγωνιστικών χωρίς βαθμό.
Γίνεται κατανοητό πως μόνο αδιάφορο βαθμολογικά δεν είναι για τον Ολυμπιακό το Κυριακάτικο παιχνίδι, στο οποίο στόχος είναι η κατάκτηση της νίκης, η οποία αν έρθει θα είναι η 11η με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον «ερυθρόλευκο» πάγκο σε 14 παιχνίδια (ο Ολυμπιακός έχει να επιδείξει ακόμη μία ισοπαλία και δύο ήττες από Ζάκυνθο και Ηρακλή).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις