Πετσιμέρης και Φούτρης στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Β.

Αλλαγές σε πρόσωπα στο τεχνικό τιμ είχαμε στον Ολυμπιακό Βόλου. Από σήμερα Πέμπτη 4/1 καθήκοντα γυμναστή στην ομάδα ανέλαβε ο Σωτήρης Πετσιμέρης (φωτό), ο οποίος και στο παρελθόν έχει διατελέσει γυμναστής στον Ολυμπιακό Βόλου, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Σωτήρης Πετσιμέρης θεωρείται και είναι από τους πλέον καταρτισμένους γυμναστές, έχοντας δουλέψει σε αρκετές ομάδες της Μαγνησίας, ενώ είναι προπονητής στην Αγία Άννα, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.
Επίσης, ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού είναι ο Λευτέρης Φούτρης, ο οποίος πήρε τη θέση του Παναγιώτη Νάση, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Ο Λευτέρης Φούτρης, ο οποίος ήδη έχει αναλάβει τα καθήκοντά του, είναι Βολιώτης και θα δουλεύει παράλληλα και στον Μαγνησιακό, με τον οποίο συνεργάζεται.
Επίσης, άμεσα θα ανακοινωθεί και ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας, καθώς ο Θοδωρής Νικολόπουλος θα αποτελέσει παρελθόν, μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου. Επίσης, η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα ανακοινώσει και τεχνικό διευθυντή, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντά του επίσημα από την Δευτέρα 8/1.

  • Ολυμπιακός Βόλου

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις