Διάλλα για Εθνική – BeachVolley από την Αργώ στον Αη Γιάννη

Διάλλα για Εθνική - BeachVolley από την Αργώ στον Αη Γιάννη

Με 17 αθλήτριες ξεκίνησε σήμερα στην Αθήνα, η προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων εν όψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στον 3ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (11-13 Ιουλίου) στην Ελβετία, με αντιπάλους την Κροατία, την Ολλανδία και την οικοδέσποινα Ελβετία.

Ανάμεσα στις αθλήτριες που κλήθηκαν να φορέσουν το εθνόσημο, βρίσκεται και η αθλήτρια της ΑΡΓΟΥΣ Βασιλική Διάλλα του ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου.

Οι 17 αθλήτριες που κάλεσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος είναι οι εξής:
Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Χαρά Παπαδοπούλου Ηρακλής Ιωαννίνων), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη (Παναθηναϊκός), Άντζελα Δέμπη (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Λίμπερο: Ειρήνη Κοκκινάκη (Ολυμπιακός), Μαρία Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου)

Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Αλεξάνδρα Ψωμά (ΑΟ Μαρκοπούλου), Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, Μαρία Σωτηρίου (Ηλυσιακός), Κατερίνα Παπάζογλου (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Ιωάννα Γκουντιμένκο (Ηρακλής Κηφισιάς), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (ΑΟ Μαρκοπούλου), Μαρία Ιφιγένεια Πατεράκη (ΑΕ Βύρωνα), Μαρία Διάλλα (Αργώ Βόλου)

Ο Κος ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΚΕΛ

O κος Σπύρος Γάτος είναι από σήμερα ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (ΕΣΠΕΚΕΛ). Ο Κος Γάτος εκλέχθηκε παμψηφεί , κατά τις χθεσινές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες στα γραφεία της ένωσης στη Λάρισα. «Κατ΄αρχήν ,θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης , για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν ,όσον αφορά την εκλογή μου στη θέση του Προέδρου. Όσον αφορά το έργο που αναλαμβάνω σε μια τόσο δύσκολη για όλους χρονική περίοδο, έχω να πω ότι θα προσπαθήσουμε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, να έχουμε ένα θετικό πρόσημο στο απολογισμό κατά το τέλος της θητείας μας, όσον αφορά τη βελτίωση της ανάπτυξης του αθλήματος που υπηρετούμε». Δήλωσε ο κος Γάτος, τον οποίο αμέσως μετά την εκλογή του συνεχάρη τηλεφωνικά, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κος Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Εμφάνιση Σπύρος Γάτος.jpg

ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACHVOLLEY TOY ΑΣ ΑΡΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΠΗΛΙΟΥ
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο τουρνουά beach volley στην παραλία Πλάκα του Αι Γιάννη Πηλίου. Στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΑΣ ΑΡΓΩ από την Πέμπτη 26 έως Κυριακή 29 Ιουνίου, συμμετείχαν πάρα πολλοί αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να έχουν ένα πάρα πολύ ευχάριστο τετραήμερο συνδυάζοντας αθλητική δραστηριότητα και διασκέδαση. Στο αγωνιστικό μέρος νικητές αναδείχθηκαν, το ζευγάρι Παπαθανασίου Σοφία-Καλοφορίδη Μαρία στην κατηγορία γυναικών και Αντώνης Τερνιώτης – Άγγελος Σωτηρίου στην κατηγορία ανδρών.

Εμφάνιση beachvolley Αι Γιάννης 2014.jpg

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις