Παίκτης του Ολυμπιακού Β. ο Σάκης Σάββας

Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το goalpost.gr, Ο Ολυμπιακός βρισκόταν κοντά σε συμφωνία με έμπειρο αμυντικό, με θητεία στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο οποίος φέτος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε πλήρως και ο Θανάσης Σάββας είναι από σήμερα το απόγευμα παίκτης

του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Ο Σάκης Σάββας ξεκίνησε την καριέρα του στον Ταυρωπό και το 2007 πήρε μεταγραφή για την Αναγέννηση Καρδίτσας, στην οποία αγωνίστηκε για εννέα χρόνια. Την περίοδο 2016-17 έπαιξε στον Απόλλωνα Λάρισας, πραγατοποιώντας 27 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και δύο γκολ, το ένα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στη Φιλιππούπολη (το νικητήριο στο 90′), με το οποίο ο Απόλλων επικράτησε με 2-1. Φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είχε έξι συμμετοχές με τον Απόλλωνα Λάρισας, η τελευταία με τον Εργοτέλη στις 20/12. Ο Σάββας θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Ολυμπιακό από το παιχνίδι με τον Αστέρας Ιτέας (21/1), όταν και θα έχει περάσει ένας μήνας από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι σε επαγγελματικό επίπεδο.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει τα εξής:
«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει επίσημα την έλευση στην ομάδα του Σάκη Σάββα.
Ο Σάκης Σάββας, γεννηθείς στις 8/5/1987, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ταυρωπό, ενώ για εννέα χρόνια ήταν βασικός παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Football League και συνέχισε στην αρχή της παρούσας αγωνιστικής χρονιάς.
Πρόκειται για έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή, ταχύτατο και με πάθος, ο οποίος εκτός από δεξιός οπισθοφύλακας μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Σάκης Σάββας είναι σίγουρο πως θα προσδώσει στο υπάρχον ρόστερ στην ομάδας μεγαλύτερη ποιότητα και θα βοηθήσει τα μέγιστα στον Ολυμπιακό Βόλου.
Η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Σάκη Σάββα στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

  • Ολυμπιακός Βόλου
  • Σ Σάββας

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις