Σ. Ρόκας: Χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό Βόλου

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Στάθη Ρόκα στην ομάδα, ενώ από την πλευρά του ο έμπειρος μέσος με δήλωσή του στο σάιτ του συλλόγου τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα και κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου

να στηρίξει την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο που διανύει. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου:
«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει κι επίσημα την ένταξη στην μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου, του Στάθη Ρόκα.
Ο έμπειρος μέσος –γεννηθείς 18/9/1984- διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό. Ξεκίνησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στον Ατρόμητο Περιστερίου το 2002. Αγωνίστηκε έπειτα στον Ιωνικό, τον Βύζαντα Μεγάρων και στον Θρασύβουλο Φυλής. Τον Ιανουάριο του 2009 μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης και τη σεζόν 2010-11 ήρθε για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό Βόλου, στον οποίο είχε βασική συμβολή στην πορεία του στο πρωτάθλημα της Super League. Επόμενος σταθμός του έμπειρου μέσου ήταν ο Πανιώνιος, ενώ το 2013 επέστρεψε και πάλι στον Ολυμπιακό Βόλου έως το 2015, όταν και μετεγγράφηκε στην Παναχαϊκή. Από κει κι έπειτα αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό και τον Φωστήρα.
Ο Στάθης Ρόκας αποτελεί έναν παίκτη «σύμβολο» για τον Ολυμπιακό Βόλου, τόσο για την ποδοσφαιρικές του ικανότητες, όσο και για το ήθος του.
Η Διοίκηση του Συλλόγου τον καλωσορίζει ξανά στην ερυθρόλευκη οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Από την πλευρά του, ο Στάθης Ρόκας, μετά και την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την Διοίκηση του Συλλόγου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα μας, σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της. Η καρδιά μου και τα αισθήματα που έχω γι’ αυτή την ομάδα, με κάνανε να δεχτώ την τιμητική πρόταση να ενταχθώ ξανά στους κόλπους της. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της ομάδας θα βγει ακόμη μία φορά μπροστά να στηρίξει την καινούργια προσπάθεια των ανθρώπων που αγαπούν και στηρίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου στη δύσκολη αυτή συγκυρία. Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο να βοηθήσουμε την ομάδα γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι «Βόλος στα εύκολα, Βολάρα στα δύσκολα».

  • Ολυμπιακός Βόλου
  • Σ Ρόκας

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις