Ολυμπιακός Β.: Σας ευχαριστούμε, σας χρειαζόμαστε κοντά μας (photos)

Μεγάλη εκδήλωση για να ευχαριστήσει όσους συμπαραστάθηκαν στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ στη φετινή της πορεία στην Α1 μπάσκετ γυναικών διοργάνωσε η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Ξεχωριστές στιγμές οι βραβεύσεις στον πρώην πρόεδρο Γιάννη Κουφιδάκη, στον ορθοπεδικό γιατρό Γρ. Μανούδη και στον φυσιοθεραπευτή Ζ. Λιάκο. Η εκδήλωση έγινε…

…στην κατάμεστη αίθουσα “Θεσσαλία” του «Volos Palace», ενώ παραβρέθηκα ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γιώργος Βλιώρας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μπασδάνης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ Ευγενία Φραγκούλη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας, εκπρόσωπος των διαιτητών κ. Μόρφης, εκπρόσωπος της ΠΑΕ κ. Κικίλιας, μέλη του Δ.Σ. και της διοικούσας επιτροπής κ.κ. Παπαχρήστος, Έξαρχος, Κουσιαρής, οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας και ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης, εκπρόσωποι των υποστηρικτών της ομάδας, και οι προπονητές Φώνης Μαυρομιχάλης, Πέπη Σατραζέμη και Γιάννα Ράμμου.
Την παρουσίαση ανέλαβε η δημοσιογράφος Ελένη Παπαθανασίου, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους. «Η διοικούσα επιτροπή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. διοργανώνει αυτή την εκδήλωση για να τιμήσουν όσους τη βοήθησαν στην πορεία της στην Α1 κατηγορία σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.
Κατόπιν το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Β. 1937 Νίκος Τσεκούρας που υπογράμμισε τα κάτωθι: «Εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β. θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που στηρίξατε αυτή την προσπάθεια. Έχουμε την τιμή να τιμούμε αυτόν τον μεγάλο και ιστορικό σύλλογο, τον κατά τη γνώμη μας μεγαλύτερο σύλλογο του νομού Μαγνησίας και μέσα στους πέντε καλύτερους σε όλη την Ελλάδα, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στα άλλα αθλήματα. Φέτος χωρίς τη διοικούσα επιτροπή πιστεύω πως ο Ολυμπιακός δύσκολα θα μπορούσε να παίξει στην Α1 γυναικών. Με πρωτοβουλία των κ.κ. Μεταφτσή, Κουσιαρή και τη βοήθεια της κ. Φραγκούλη, αλλά και άλλων ανθρώπων η επιτροπή ανέλαβε ένα μεγάλο κομμάτι στο οικονομικό. Να φανταστείτε ότι στο πρωτάθλημα αναμετρηθήκαμε με ομάδες που είχαν τεράστιο μπάτζετ, αλλά εμείς προσπαθήσαμε και γι’ αυτό αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια και στον προπονητή, που έκαναν όλη τη δουλειά.
Ήταν πολύ δύσκολο να αντιπαρατεθούμε με τόσο εύρωστους οικονομικά συλλόγους. Είπαμε, όμως, ότι αφού δεν υπάρχει ένας οικονομικά ισχυρός να βάλει τα χρήματα για να σώσουμε την κατηγορία, εμείς θα παίξουμε στην Α1 με τις δυνάμεις που έχουμε, θα κάνουμε τη μεγάλη προσπάθεια και αν δεν τα καταφέρουμε δεν πειράζει. Αυτή η χρονιά θα αποτελέσει οδηγό για τα επόμενα χρόνια και τη νέα περίοδο στην Α2 να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία και γιατί όχι να μην ξανανεβούμε κατηγορία. Εκτός από τους χορηγούς που τιμούμε σήμερα, θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης «Κένταυρος», που βοηθά όλα τα τμήματα. Όσον για τον κ. Κουφιδάκη, θα ήθελα να πω ότι κατά τη γνώμη μου δεν δικαιώθηκε από τον Ολυμπιακό όσο θα έπρεπε, όπως και οι κ.κ. Κουφιδάκης και Ξηρός» παραδέχθηκε ο κ. Τσεκο΄ρυας και συνέχισε.
«Είναι πολύ δύσκολο να διοικείς έναν σύλλογο, δεν γίνονται όλα με «αυτόματο πιλότο». Απαιτεί χρήμα, χρόνο, κόπο, ενώ θα πρέπει να ματώσεις και να υποκύψεις πολλές φορές για να μπορέσεις να διοικήσεις έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Βόλου, γιατί ποτέ δεν μας αρνήθηκε τίποτα, πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει να μας βοηθά για να κάνουμε τον Ολυμπιακό μεγαλύτερο».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γιώργος Βλιώρας συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού για την προσπάθειά της, ενώ πρόσθεσε ότι ο Δήμος Βόλου θα βρίσκεται πάντα κοντά στον σύλλογο. Χαιρετισμό απηύθυνε και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ Ευγενία Φραγκούλη, η οποία επίσης τόνισε ότι θα συμπαραστέκεται όσο μπορεί στον Ολυμπιακό.

Μεταφτσής: «Ξεχωριστή στιγμή
για τη διοικούσα επιτροπή»
Στο πάνελ της χθεσινής εκδήλωσης βρέθηκε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Αλέκος Μεταφτσής, ο οποίος αναφέρθηκε σε όσους στήριξαν τη γυναικεία ομάδα τη φετινή χρονιά.
«Αυτή είναι ξεχωριστή στιγμή για τη διοίκηση και τη διοικούσα επιτροπή και θέλαμε από την αρχή της χρονιάς να τιμήσουμε όσους μας βοήθησαν σε μια δύσκολη περίοδο. Αυτό μας δίνει δύναμη για το μέλλον. Επίσης καλέσαμε τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ γιατί στο πρόσωπό του θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζόμενους στο ΕΑΚ για την εξαιρετική συνεργασία.
Η διοικούσα επιτροπή αποτελούμενη από τον Βασίλη Παπαχρήστο, μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, τον Γιώργο Κουσιαρή, τον Απόστολο Έξαρχο, από εμένα και από άλλους ανθρώπους που δεν θέλουν να ακουστεί το όνομά τους, αλλά βοήθησαν πάρα πολύ, καθώς επίσης και τους προπονητές Μιχάλη Καπουρνιώτη, Ελένη Παπαθανασίου, Πέπη Σατραζέμη και Γιάννα Ράμμου, προσπάθησε και ανταπεξήλθε στα δύσκολα και κατάφερε να τελειώσει τη χρονιά με αξιοπρέπεια. Μαζί μας έχουμε τον Γιάννη Κουφιδάκη, έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, αρωγό πάντα σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας.
Εκτός από τους χορηγούς μας, σημαντική βοήθεια είχαμε από τον ορθοπεδικό γιατρό Γρηγόρη Μανούδη και τον φυσιοθεραπευτή Ζήση Λιάκο. Επίσης ευχαριστούμε το μέλος της διοίκησης και οδοντίατρο Νίκο Ρούμπο για τη βοήθειά του κατά τη διάρκεια των αγώνων» τόνισε.
Κλείνοντας ο κ. Μεταφτσής απευθυνόμενος στους χορηγούς τόνισε: «Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού έχει ένδοξο παρελθόν, έχει παρόν και είμαι σίγουρος πως και με τη βοήθεια τη δική σας θα έχει και μέλλον. Εύχομαι να έχετε καλές δουλειές για να συνδράμετε στον αθλητισμό, σας έχει ανάγκη».
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Πρώτα τιμήθηκαν ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Γιάννης Κουφιδάκης, ο ορθοπεδικός γιατρός Γρηγόρης Μανούδης και ο φυσιοθεραπευτής Ζήσης Λιάκος, ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις των χορηγών, που είναι οι Manollo Café-24 Service, Κέντρο Αποκατάστασης «Κένταυρος»-το παρέλαβε ο κ. Καφενταράκης, «Volos Palace Hotel», «Μπαχάρικο», Ιωλκός Group, State Café, το φοροτεχνικό γραφείο «Εν Taxis»-το παρέλαβε η κ. Γωγώ Φραγκούλη, Γυμναστήρια «Gym Way»-το παρέλαβε ο κ. Κοσμάς , Ποτοποιία Βελεστίνου-Σαράντης, Cosmote Corner, Bacare, Καφέ Mikel, Μάρμαρα Τουτουντζόγλου, Εστιατόριο Κρίτσα το παρέλαβε η κ. Ελένη Καραίσκου, Καφετέρια Κεντρί, Μαγική Γάστρα, «Το Ράντσο της Φιλιώς», Αχριάνης Γιάννης-Καφέδες, Εξωραϊστική, Σουβλατζίδικο «Κ 157» και Θώμος Γεώργιος-Ηλεκτρολογικές. Στους εκπροσώπους των χορηγών απονεμήθηκε μια φανέλα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με τη φίρμα της κάθε επιχείρησης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις