Σούπερ Λιγκ: Νίκη για… καλό ποδαρικό θέλουν οι «Δικέφαλοι»

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση στη Σούπερ Λίγκα, έπειτα από τη διακοπή των εορτών, με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα του Σαββάτου (6/1) περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Η αρχή γίνεται στις 15:00 στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται την Κέρκυρα.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος ωστόσο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Κότνικ και Γεσίλ.
Στην αντίπερα όχθη, ο Σάκης Τσιώλης, που θα ντεμπουτάρει στον πάγκο των Φαιάκων δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γκόμες και Νούνες.
Η αποστολή του Πανιωνίου: Μπανανά, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Σπιριντόνοβιτς, Ταποκό, Αστράς, Βλάχος, Βουκελάτος, Γλυνός, Κόρμπος, Λάμπρου, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος.
Η αποστολή της Κέρκυρας: Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Γκράσι, Σοϊλέδης, Σπίνουλας, Αρμυματάς, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Κόντος, Γεωργίου, Ντιόγκο, Ζορμπάς, Παμλίδης, Μυτίδης, Τουράμ, Μπάουμαν.
Στις 17:15 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό, στοχεύοντας σε ακόμα μία νίκη.
Στα θετικά για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η επιστροφή του Βιεϊρίνια στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό. Αντίθετα, αποκλείστηκαν οι τραυματίες Ελ Καντουρί, Κάτσε και Γλύκος αλλά και ο τιμωρημένος Μακ.
Στον Λεβαδειακό δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με τον Ζοσέ Ανιγκό να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τους νεοαποκτηθέντες Μαρκόφσκι και Ντιόγκο.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.
Η αποστολή του Λεβαδειακού: Επασί, Σωτηρίου, Λεονάρντο, Μητρόπουλος, Τριποτσέρης, Φάβαρο, Ομπιόρα, Νιασέ, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Μπελγκαζουανί, Αντιλέχου, Ιωαννίδης, Νίκας, Ντιόγκο, Μαρκόφσκι.
Το πρώτο «πιάτο» της αγωνιστικής ολοκληρώνεται στο Αγρίνιο. Εκεί, στις 19:30 ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ.
Απών για τους γηπεδούχους θα είναι ο ανέτοιμος Μπράβο, όχι όμως και ο Ντίας ο οποίος προπονούταν κανονικά τις τελευταίες ημέρες.
Η Ένωση, από την άλλη, ταξίδεψε στη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας δίχως τους Σιμόες, Βράνιες, Τσόσιτς αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Μοράν.
Η αποστολή του Παναιτωλικού: Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μπεχαράνο, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Παρράς, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Μοράρ, Κυριακίδης.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο (6/1)
15:00 Πανιώνιος – Κέρκυρα
17:15 ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός
19:30 Παναιτωλικός – ΑΕΚ
Κυριακή (7/1)
15:00 Παναθηναϊκός – Πλατανιάς
17:15 Λαμία – Ξάνθη
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης
19:30 ΑΕΛ – Ολυμπιακός
Δευτέρα (8/1)
19:30 Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος

  • Σούπερ Λιγκ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις