Νίκησε προβλήματα και ΑΟΧ Κισσαμικό ο ΟΦΗ

Με το δεξί άρχισε το 2018 ο ΟΦΗ ο οποίος επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από δύο αγωνιστικές ξεκινώντας με το δεξί την νέα χρονιά. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν αυτή που μπήκε, με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι και σε διάστημα τριών λεπτών κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με 2-0.

Στο 6΄ ο Μάνος με σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 9΄ ο ίδιος παίκτης και πάλι με σουτ ζευγάρωσε τα τέρματα των «ασπρόμαυρων». Από το σημείο εκείνο και μετά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας και στο 23΄ έφτασε κοντά στο 3-0, το σουτ όμως του Παπατόλιου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τέρματος του Λαζαρίδη, με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Μάνος, Παπατόλιος (77′ Φαζός), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (64′ Κοντογιάννης), Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (89′ Πλευράκης), Ποτουρίδης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Γκίνη (64′ Σελινιωτάκης), Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Αποστολίδης (77′ Βρεττός), Λεό, Ντάγκρας (57′ Σάλιακας).

sdna.gr

 

 

  • ΟΦΗ
  • ΑΟΧ Κισσαμικός

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις