Επιτυχημένο φεστιβάλ CrossFit στο Βόλο (photos)

Πραγματοποιήθηκε στο Βόλο με μεγάλη επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ CrossFit  με τη συμμετοχή περίπου 350 αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα. To CrossFit είναι μέθοδος λειτουργικής προπόνησης η οποία στοχεύει στην βελτίωση της συνολικής φυσικής κατάστασης.
Μέσα απο τη διδασκαλία…

…διάφορων αθλημάτων οπως άρση βαρών, ενόργανη, κωπηλασία κλειστού χώρου και δρομικών ασκήσεων, σκοπεύει να ισσοροπήσει στον ασκούμενο ολες τις παραμετρους της φυσικής κατάστασης οπως δύναμη, ευλιγισία, αερόβια ικανότητα και μυική αντοχή.
Είναι εξαιρετικά ασφαλές εαν και εφόσον γίνεται απο επαγγελματίες καθηγητές φυσικής αγωγής και σε πιστοποιημένο απο την CrossFit χώρο(το μοναδικό σε όλη τη Μαγνησία κ κεντρική ελλάδα είναι το Reebok CrossFit Volos), ενώ βλέπει κανείς άμεσα σημαντικά αποτελέσματα στη λειτουργικότητα του και στη σωματική εμφάνιση.

Τα Αrgo Games που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου από το Reebok CrossFit Volos υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ (Διεύθυνση Αθλητισμού), ήταν ένα Φεστιβάλ Fitness, στο οποίο έγινε επιδείξη των επιμέρους αθλημάτων που ασχολείται το CrossFit, ωστε να κατανοήσει ο θεατής τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της σωματικής δραστηριότητας μεσα απο το πρίσμα του CrossFit.

Κινητήριοι μοχλοί της διοργάνωσης ήταν οι προπονητές Ρήγας Ιωάννης και Κώστας Καμμένος, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή των δεκάδων Βολιωτών εθελοντών που συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία του Φεστιβάλ, προβάλλοντας το Βόλο σ’ όλη την Ελλάδα.

Δείτε τις φωτό που ακολουθούν

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις