Νέοι Αθλητές Νίκης: Επιστροφή με χαμόγελα από το Athens Boca Cup 2018 (πρόγραμμα/βαθμολογίες)

 Στο τουρνουά “Athens Boca Cup 2018” μετείχαν οι Νέοι Αθλητές Νίκης το τριήμερο 3-5 Ιανουαρίου. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Νίκης μετείχαν στο μεγαλύτερο ηλικιακά γκρουπ με ομάδες αποτελούμενες από παίκτες γεννημένους από το 2000 έως το 2002. Στην ίδια κατηγορία μετείχαν 12 ομάδες χωρισμένες σε τρεις ομίλους. Από τους τρεις ομίλους στην τελική φάση προκρίνονταν ο πρώτος κάθε ομίλου και μέσω ενός συστήματος διασταύρωσης των προκριθέντων ομάδων αναδυκνείονταν ο κυπελλούχος του τουρνουά.

Αναλυτικά οι αγώνες, οι βαθμολογίες και ο τελικός νικητής του Athens Boca Cup 2018:

Στον 1ο όμιλο μετείχαν οι ομάδες Μικρασιατικός, Μακεδονικός, Τριγλία Ραφήνας και Ατρόμητος. Μετά τους μεταξύ τους αγώνες την πρόκριση στην τελική φάση πήρε η Τριγλία Ραφήνας που συγκέντρωσε 9 βαθμούς, με δεύτερο τον Ατρόμητο με 6 βαθμούς.

 



Στον 2ο όμιλο που μετείχαν οι Νέοι Αθλητές Νίκης, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ισοβάθμισε η βολιώτικη ομάδα με τον Αχαρναϊκό με 7 βαθμούς, με τους “Αθηναίους” να καταλαμβάνουν την 1η θέση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Στην πρεμιέρα (03/01) Νέοι Αθλητές και Αχαρναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 ενώ τη δεύτερη μέρα οι “Βολιώτες” επικράτησαν της ολλανδικής Wooter με 2-0. Το 5-1 επί του Εθνικού Πειραιώς την τρίτη και τελευταία μέρα για τους ομίλους, δεν στάθηκε αρκετό για τους Νέους Αθλητές για να τους στείλει στην τελική φάση ώστε να διεκδικήσουν την 1η θέση. Έτσι ως 2οι θα συμμετείχαν στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικούσαν την 4η θέση με αντιπάλους τους Ατρόμητο και Άρη Βούλας. Οι δύο τελευταίοι όμως αποχώρησαν χωρίς να αγωνιστούν για τις θέσεις 4-6, με αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι να πάρουν την 4η θέση στην τελική κατάταξη.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την απονομή των αναμνηστικών μεταλλίων για τους παίκτες των Νέων Αθλητών Νίκης


Στον 3ο όμιλο η Ακαδημία Κούδας κατέκτησε την 1η θέση με 7 βαθμούς και προκρίθηκε στην τελική φάση για την διεκδίκηση της 1η θέσης.


 

Στην τελική φάση ο Αχαρναϊκός εύκολα, πετυχαίνοντας το απόλυτο και χωρίς να δεχθεί γκολ, κατέκτησε την 1η θέση του τουρνουά. Να σημειώσουμε πως οι “πράσινοι” ήταν στον ίδιο όμιλο με τους Νέους Αθλητές και προκρίθηκαν χάρη στον καλύτερο συντελεστή τερμάτων.

Η τελική κατάταξη για τις θέσεις 1-3

Οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 4-6 δεν πραγματοποιήθηκαν γιατί οι ομάδες του Ατρομήτου και του Άρη Βούλας αποχώρησαν.


 

Αγώνες δεν πραγματοποιήθηκαν και για τις θέσεις 7-9

 

  • Νέοι Αθλητές Νίκης

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις