Λ. Μπακάλης: Βελτιωμένη η εικόνα μας

Ο Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο σε αγώνες που ακολουθούν, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη , στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά την εντός έδρας νίκη της ομάδας με 2-0 επί του Βελουχιού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βελεστινιώτη τεχνικού του Ολυμπιακού:

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και υγεία στον κόσμο του αθλητισμού και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου. Εύχομαι το 2018 να είναι καλύτερο για την ομάδα και με μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Όσον αφορά το παιχνίδι είχαμε αρκετά καλό ρυθμό. Και στα 90 λεπτά η απόδοση μας ήταν σταθερή. Είχαμε ποικιλία στον τρόπο ανάπτυξης και βγαλάμε αρκετές φάσεις. Δεν πετύχαμε εύκολα γκολ για ακόμα μία φορά. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Η ομάδα αγχώνεται για να βρει διαδρόμους. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Κάναμε γκολ, έστω και προς το τέλος του παιχνιδιού. Βρήκαμε μια καλά οργανωμένη αμυντικά ομάδα. Μια ομάδα που, όπως δήλωσαν και ο προπονητής της, ο κ. Φλωράκης, θα παλέψει μέχρι τέλος τα παιχνίδια. Αν πευχαίναμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, θα είχαμε μεγαλύτερη διάθεση και θα βρίακαμε περισσότερους ελεύθερους χώρους για γκολ. Κακώς, ακυρώθηκε το γκολ του Σεχολάρι, γιατί υπάρχει παίκτης δίπλα του, που τον πιέζει. Σε γενικές γραμμές βλέπω μια πιο βελτιωμένη εικόνα στην ομάδα. Νομίζω ότι υπήρχε μεγαλύτερη διάθεση από τα προηγούμενα παιχνίδια. Το διαπίστωσα και στις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα. Η ομάδα προσπαθεί, έχει άλλη διάθεση και με τις προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ θα τα καταφέρει. Συγχαρητήρια και καλή δύναμη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος στην ομάδα του Βελουχίου».

Ερωτηθείς για το αν θα ακολουθήσει ένα διαφορετικό πλάνο, μετά και τις τελευταίες προσθήκες τόνισε : «Κάθε παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητα και πρέπει να σκεφτούμε διαφορετικά και με βάση τους παίκτες που έχουμε. Διαθέτουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. Σήμερα, επιλέξαμε να παίξουμε με δύο φορ και τον Θέο σε ρόλο κρυφού επιθετικού για να έχουμε περισσότερες επιλογές στον άξονα. Άλλες φορές το καταφέραμε, άλλες όχι. Οι παίκτες μου δεν ήταν καλοί στην τελική προσπάθεια. Σχετικά με αυτό που ρωτήσατε, θα έχουμε σίγουρα ένα διαφορετικό πλάνο, γιατί οι παίκτες που ήρθαν έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα παρουσιάσει μια διαφορετιική ομάδα.

  • 4ος όμιλος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας
  • Ολυμπιακός Βόλου
  • Βελούχι
  • Συνέντευξη Τύπου
  • Λάκης Μπακάλης
  • Δηλώσεις

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις