Νέα νίκη για ΝΠΣ Βόλος, 0-1 τον Αστέρα στην Ιτέα

Άλλη μία νίκη, την 12η σε 13 παιχνίδια σημείωσε ο ΝΠΣ Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 1-0 του Αστέρα, με καταπληκτικό γκολ του Πίτου Γκαρσία στο 10′ με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή. Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Ιτέας για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή και άγγιξαν το γκολ με τον Αλεξίου στο 4′, ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, μη μπορώντας να νικήσει από πολύ κοντά τον Μπουργάνη.
Στο 9′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε χέρι του Γκαλίτσιου, με τον διαιτητή, κ. Γκιάφη, να διατάζει να συνεχιστεί το παιχνίδι, καθώς θεώρησε ότι δεν υπήρξε παράβαση.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 10′, ο ΝΠΣ «Βόλος» ευτύχισε να ανοίξει το σκορ με τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή που διαθέτει, τον Πίτου Γκαρσία. Ο Αργεντινός έπιασε ένα δυνατό σουτ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Λίβα.
Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά το σκορ, με τους «κυανέρυθρους» να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς από την Ιτέα..
Διαιτητής: Γκιάφης (Αιτωλοακαρνανίας).
Βοηθοί: Τριανταφύλλου, Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Λίβας, Αρκουμάνης, Πανάκης, Ζαννιάς (83′ Κοντογιώργος), Αντωνόπουλος, Μπογκντάνι, Χαραλαμπίδης (80′ Δρίβας), Αντωνίου, Γεωργουσόπουλος, Σεΐτης (66′ Μελισσόβας), Αλεξίου.
ΝΠΣ ‘ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ζέρης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ντεντάκης, Καμπαγέρο (86′ Τζελίδης), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (75′ Σαλαμούρας), Πέντα, Δεμηρτζόγλου (72′ Μελισσόπουλος), Μάντζης (70′ Κολλάς).

  • ΝΠΣ Βόλος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις