Έχασε από ανώτερο αντίπαλο ο Α.Σ. Βόλος 2004

Ποδαρικό με το αριστερό στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας των γυναικών για τον Α.Σ. Βόλος 2004. Για την 8η αγωνιστική οι «ερυθρόλευκες» ηττήθηκαν στο ΕΑΚ Βόλου με 0-3 από τον πρωτοπόρο Άρη Θεσσαλονίκης, στο ντεμπούτο του Χρήστου Κολημήτρα στον πάγκο της ομάδας.

Ο ΑΣ Βόλος 2004 πάλεψε απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα και στο πρώτο ημίχρονο κράτησε ανέπαφη την εστία του. Κρατούσε μακριά από την περιοχή τους τις φιλοξενούμενες, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα η εστία της Χατζηλαζάρου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ανέβασε… στροφές με συνέπεια να πετύχει τρία τέρματα. Η Σπυριδωνίδου ήταν η παίκτρια που οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην επιτυχία, αφού έκανε χατ τρικ. Το πρώτο της τέρμα σημειώθηκε στο 59′ με κοντινό πλασέ και το δεύτερο στο 72′, όταν απέφυγε μία αντίπαλο και με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της Χατζηλαζάρου. Στο 78′ η Σπυριδωνίδου έγραψε το τελικό 0-3 με πλασέ μέσα από την περιοχή.
ΒΟΛΟΣ 2004: Χατζηλαζάρου, Γρηγοριάδη, Βαϊνοπούλου (82′ Δουκατζή), Αβντόλι, Σύρμου, Νικοπούλου, Γάτσιου, Δημητριάδη, Ανδρέου (80′ Νικάκη), Πούλιου (87′ Κυριάκου), Πάσχου (70′ Γεωργολοπούλου).
Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής στην Α’ Γυναικών είναι τα εξής:
ΠΑΟΚ-Οδυσσέας Γλυφάδας 1-0
ΑΕΛ-Ατρόμητος 2-0
Ελπίδες Καρδίτσας-ΟΦΗ 1-0
Τρίκαλα 2011-Μεσολόγγι 2-0
Αμαζόνες Δράμας-Φείδων Άργους 4-0

  • ΑΣ Βόλος 2004

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις