Γεωργατζής: «Συγγνώμη από τον κόσμο και τη διοίκηση της Νίκης Βόλου»

Συγγνώμη από τη διοίκηση αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης ζήτησε ο Ντίνος Γεωργατζής με επιστολή του που ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Ο ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου ανασκεύασε τις χθεσινές (07/09) του δηλώσεις περί προσπάθειας επηρεασμού του για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και διευκρίνισε πως πρόκειται για συζητήσεις φιλικού επιπέδου που δεν είχαν καμία υπόσταση ή υπόννοια δωροδοκίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Ντίνου Γεωργατζή

“Θα ήθελα δημοσίως να ζητήσω συγγνώμη από τη διοίκηση, αλλά κυρίως από το φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό ούτε να θίξω ούτε να βλάψω την ομάδα της Νίκης μιας και αποτελώ γέννημα θρέμμα της.

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ ήμουν φορτισμένος από την ένταση και την πίεση του αγώνα και από τις λεκτικές αντιπαραθέσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εν τέλει, θα ήθελα να επισημάνω ότι οι δηλώσεις μου δεν υπονοούν καμία περίπτωση δωροδοκίας, ούτε καν προσέγγισης προς ποδοσφαιριστές του Ρήγα. Πάνω στην ένταση αναφέρθηκα σε συζητήσεις φιλικού επιπέδου που δεν έχουν καμία επίσημη υπόσταση.

Ζητώ και πάλι συγγνώμη από τη διοικούσα επιτροπή και το κόσμο της Νικης Βόλου.

Με εκτίμηση,
Κων/νος Γεωργατζής”georg

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις