Ποδαρικό στο 2018 με Αθηναϊκό σήμερα για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Β.

Μετά το Κύπελλο Ελλάδας ο Ολυμπιακός ξανασυναντά τον Αθηναϊκό και στο πρωτάθλημα. Για τη 10η αγωνιστική της Α1 γυναικών αντιμετωπίζει το αθηναϊκό συγκρότημα στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Καλτσάς» (Εργάνης) με σκοπό να πάρει τη δεύτερη νίκη του.

Θυμίζουμε ότι στο αντίστοιχο ματς των δύο ομάδων για το Κύπελλο έγινε μεγάλη «μάχη», με τις «ερυθρόλευκες» να διεκδικούν με πάθος το ροζ φύλλο. Ωστόσο στο τέλος «λύγισαν» με 95-84. Πάντως στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος η βολιώτικη ομάδα θα έχει και ένα νέο πρόσωπο στη σύνθεσή της, την Αμερικανίδα σέντερ Ζερίζ Γουίλιαμς, που αντικατέστησε τη συμπατριώτισσά της Σάρα Φέρμπακς.
Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος δεν θα έχουν σήμερα στη διάθεσή τους τις Ιωάννα Τότση και Νένα Παγκαλίδου, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά μετέχει στην αποστολή η 16χρονη Ιωάννα Αρτεμισίου, από τις ταλαντούχες παίκτριες της ομάδας. Η τεχνική ηγεσία θα βασιστει στις Ραφαέλα Σουλτάνη, Αναστασία Γαλιατσάτου, Κιάρα Άντριους, Άννα Ταντουρόφσκα, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Εύη Κυριατζίδου, Ευτυχία Δεληγιάννη, Ελένη Ζήτη, Σερίζ Γουίλιαμς, Νίκη Ζέρβα, Ευγενία Κωτούλα, Ιωάννα Αρτεμισίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις