Σε περιπέτειες ο Ηρακλής Β. μετά την ήττα με 2-1 από την ΑΕ 2002 (photos)

Σε περιπέτειες μπήκε ο Ηρακλής Βόλου. Μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την ΑΕ 2002 η θέση του είναι επισφαλής, όσον αφορά την παραμονή και όλα θα εξαρτηθούν την τελευταία αγωνιστική. Αντίθετα, η ΑΕ 2002 με τη νίκη που σημείωσε εξασφάλισε και…

…μαθηματικά την παραμονή της στην Α’ κατηγορία.
Μόλις στο 3ο λεπτό ο Βέργος, μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ του Κόρμπα, πήρε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αφού προηγουμένως κόντραρε σε σώματα αμυντικών. Στο 15′ η άμυνα του Ηρακλή αιφνιδιάστηκε για δεύτερη φορά. Ο Παρίσης πάσαερ στον Φιλίππου, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 0-2, ενώ στο 24′ ο Στουμποβίκος είχε σουτ στο δοκάρι. Ο Ηρακλής μείωσε 1-2 στο 38ο λεπτό με κεφαλιά του Σιαμέτη, έπειτα από φάουλ που εκτέλεσε ο Σοροβόλας.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Αρβανίτης, Τζιώλας (46′ Δημ. Μαραγκός), Μαστροπαναγιώτης (46′ Ν. Μαραγκός), Μπαρέκας (20′ λ.τρ. Βουρδάκης), Ψαρόμπας, Τσαντόπουλος, Σιαμέτης, Β. Κίτσος, Σοροβόλας, Τσατσαρώνης, Κουτσιαρής.
ΑΕ 2002: Μητράκος, Τσεργής, Μπικοράρος, Σταθόπουλος, Κόρμπας, Βέργος, Παρίσης, Μ. Φιλίππου (80′ Κουβαράς), Κλίντον, Πότσκα (70′ Σφέτσιος), Στουμποβίκος (85′ Αράπογλου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις