Στοίχημα: Νίκη με Over για Βαλένθια

Ημέρα Κυπέλλων είναι η σημερινή σε πολλές χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Στην Ισπανία, η Βαλένθια υποδέχεται τη Λας Πάλμας στη ρεβάνς του μεταξύ τους 1-1 στο πρώτο ματς, ενώ στη Γαλλία η Νις φιλοξενεί τη Μονακό σε νοκ-άουτ προημιτελικό του Λιγκ Καπ. Δράση έχουμε και στο μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η winmasters, που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Άσσος και Over στο «Μεστάγια»

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Βαλένθια – Λας Πάλμας, όπου επιλέγουμε άσσο και Over 2.5 σε απόδοση 1.90. Δε χωράει αμφιβολία ότι οι γηπεδούχοι είναι ανώτερη ομάδα απ’ τους φιλοξενούμενους, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Η Βαλένθια ήταν πολύ πιο απειλητική, έβγαλε πολλές ευκαιρίες και θα έπρεπε να έχει κερδίσει, το 1-1 τη διατηρεί σε θέση φαβορί για την πρόκριση. Έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-1 επί της Χιρόνα, μια νίκη που χρειαζόταν πάρα πολύ μετά το «στραβό» φινάλε στο 2017. Απ’ την άλλη, η Λας Πάλμας δεν έχει την πολυτέλεια να ασχολείται με το Κύπελλο, αφού δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, είναι τελευταία στη βαθμολογία με μόλις 11 πόντους. Λογικά η Βαλένθια θα «καθαρίσει» εύκολα το ματς.

Μπορεί το διπλό η Πιτέρμπορο

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Λούτον – Πιτέρμπορο, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικών κατηγοριών. Η Λούτον είναι πρωτοπόρος της League Two και οδεύει προς άνοδο, ενώ η Πιτέρμπορο βρίσκεται στην 9η θέση της League One με 39 πόντους, στο -2 απ’ τις θέσεις των πλέι οφ ανόδου. Οι γηπεδούχοι έρχονται από εκτός έδρας ήττα 3-1 απ’ τη Νιουκάστλ για το Κύπελλο (3-1), ενώ η Πιτέρμπορο πήρε τεράστια πρόκριση με 1-3 εκτός έδρας επί της Άστον Βίλα. Είναι σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να πάρουν ακόμη μια νίκη-πρόκριση, ποντάρουμε στο 2 DNB.

Ανταγωνιστική η Λιμόζ

Πάμε στο μπάσκετ και την αναμέτρηση Λιμόζ – Ούνιξ Καζάν, όπου επιλέγουμε Λιμόζ +5.5 σε απόδοση 1.90. Είναι αναμέτρηση στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των «16» του Eurocup, με τις δύο ομάδες να έρχονται από διαφορετικές αφετηρίες. Η Λιμόζ ξεκίνησε με εκτός έδρας διασυρμό απ’ τη Ρετζιάνα με 87-54, σήμερα υποδέχεται την Ούνιξ Καζάν, που επιβλήθηκε πάρα πολύ δύσκολα στην παράταση εντός έδρας 88-84 της Βιλερμπάν. Η αναμέτρηση διεξάγεται λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του επί 13 ετών πρόεδρό της Λιμόζ, Φρεντερίκ Φορτέ, ο οποίος μάλιστα υπήρξε και παίκτης της. Συνεπώς, για λόγους αγωνιστικούς και όχι μόνο, η Λιμόζ θα κάνει μεγάλη προσπάθεια απόψε, θέλει να μη μείνει εκτός διεκδίκησης πρόκρισης από τόσο νωρίς, θεωρούμε ότι θα είναι ανταγωνιστική κόντρα στην όχι ιδιαίτερα πειστική εκτός έδρας Ούνιξ.

Πάει για τη διαφορά η Εστουδιάντες

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Εστουδιάντες – Στρασβούργο, όπου επιλέγουμε Εστουδιάντες -1.5 σε απόδοση 1.89. Είναι αναμέτρηση στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Champions League του μπάσκετ. Στον πρώτο γύρο, στο ματς που διεξήχθη στο Στρασβούργο, η γαλλική ομάδα νίκησε 77-74 και προφανώς αυτή η διαφορά των τριών πόντων θα παίξει σημαντικό ρόλο στις ενδεχόμενες μελλοντικές ισοβαθμίες. Η Εστουδιάντες είναι καλύτερη στην έδρα της, αλλά όχι ανίκητη, βρίσκεται σε ρυθμό, διότι έδωσε τρεις αγώνες μόνο το τελευταίο δεκαήμερο κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης (96-89 ήττα εκτός), νίκησε 101-94 την Μπανταλόνα και ηττήθηκε 102-97 από τη Σαραγόσα, ενώ η ομάδα του Στρασβούργου έδωσε τον τελευταίο της αγώνα στις 26/12 (νίκη με Σαλόν). Η Εστουντιάντες όχι μόνο θέλει τη νίκη αλλά θέλει να καλύψει και την διαφορά των τριών πόντων του πρώτου αγώνα, θα την εμπιστευθούμε και η επιλογή μας είναι η Εστουντιάντες -1.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

  • betaradesgr
  • bethomegr

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις