Κύπελλο Ελλάδας: Τσεκάρονται τα εισιτήρια για τους «8»

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινάει το δεύτερο «πιάτο» της φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους αγώνες των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ να αποτελούν τυπική διαδικασία. Ισχυρό προβάδισμα για Πανιώνιο κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο πρώτος χρονικά αγώνας (15:00) διεξάγεται στο «Γεντί Κουλέ» όπου ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0. Η ομάδα του Ηρακλείου των πολλών εξωαγωνιστικών προβλημάτων συμπληρώνει 18άδα με τους τραυματίες Περογαμβράκη, Μονιάκη και Λεάλ, την ώρα που θετική εξέλιξη ήταν η πληρωμή μέρους των οφειλομένων.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος, καλείται να διαχειριστεί ένα σαφές προβάδισμα πρόκρισης, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει στην διάθεσή του 19 παίκτες, όχι όμως τον Μανώλη Σιώπη που έμεινε εκτός για λόγους αποφόρτισης. Διαιτητής του ματς ο Στυλιαράς (Ναύπακτος), τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport 1.

Στις 17:15 ο ΠΑΟΚ με τον 18χρονο Λύρατζη στην αποστολή, υποδέχεται στην Τούμπα τα Τρίκαλα στην ρεβάνς του υπέρ του 5-1. Πολλές αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου που ξεκουράζει τους βασικούς και δίνει χρόνο συμμετοχής στις «ρεζέρβες».

Για την ομάδα των Τρικάλων, εκτός έμειναν οι τραυματίες Καπός, Γκόλιας αλλά και ο Μίλιεβιτς που δεν υπολογίζεται από τον Σωτήρη Αντωνίου. Διαιτητής του παιχνιδιού ο Κουτσιαύτης (Άρτας), τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport 3.

Τελευταία αναμέτρηση για το σημερινό πρόγραμμα της φάσης των «16» το δεύτερο σερί ματς μεταξύ ΑΕΚ και Παναιτωλικού (19:30), μετά από εκείνο για το πρωτάθλημα. Η Ένωση με τον Έρικ Μοράν να κάνει «ντεμπούτο» σε αποστολή έχει εύκολο έργο μετά το 4-0 του πρώτου ματς στο Αγρίνιο. Φανέλα βασικού προβάρει ο Μασούντ, χρόνο θα πάρουν οι αναπληρωματικοί.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη, με τον Μπάμπη Μιχαηλίδη υπηρεσιακό προπονητή μετά την απομάκρυνση του Μάκη Χάβου, θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Παρρά, Μπράβο, αλλά και τον Μόρα που είναι στην έξοδο. Διαιτητής ο Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport 1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

9/1

15:00 ΟΦΗ-Πανιώνιος (0-2)
17:15 ΠΑΟΚ-Τρίκαλα (5-1)
19:30 ΑΕΚ-Παναιτωλικός (0-4)

10/1

15:30 Ολυμπιακός-Πλατανιάς (0-2)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός (0-1)
17:15 Ξάνθη-Λάρισα (0-3)
19:30 Παναθηναϊκός-Λαμία (1-4)

11/1

Ατρόμητος-Αστέρας (0-1)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις