Λύθηκε τελικά η συνεργασία του Ολυμπιακού Β. με Καραμπά

Τελικά ο Γιάννης Καραμπάς δεν θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Παρότι, όπως έλεγαν οι πληροφορίες, ο νεαρός αμυντικός αναθεώρησε την απόφασή του και είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα (είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Κιλκισιακό), υπήρξε νέα ανατροπή στην υπόθεση.

Ο ποδοσφαιριστής έλυσε την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και όπως δήλωσε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, οικογενειακοί λόγοι τον ώθησαν να πάρει αυτή την απόφαση. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Καραμπά και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Ο Γιάννης Καραμπάς, από την πλευρά του, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Οικογενειακοί λόγοι με ώθησαν να πάρω την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα, αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου για την στήριξή του. Εύχομαι η μεγάλη αυτή ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».

  • Ολυμπιακός Βόλου

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις