Ιμεράι: «Δεν πτοούμαι από τσιράκια»

Απάντηση, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook, έδωσε ο κ. Ιμεράι σε όσους αναφέρθηκαν απαξιωτικά προς το πρόσωπό του σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης αναφέρει χαρακτηριστικά πως δεν πτοείται από «τσιράκια» που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα και θα βοηθάει την ομάδα όσο είναι αποδεκτός από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ιμεράι:

«Αγαπητοί φίλοι, σε αναφορά εντολοδόχων εξαρτώμενων δημοσιογράφων τηλεοπτικού σταθμού που αναφέρθηκαν με ρατσιστικά σχόλια προς το πρόσωπό μου, με απώτερο σκοπό να διαταράξουν τις σχέσεις μου με τους φίλους της ομάδας μας, θέλω να δηλώσω σε όλους τους φίλους της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και ΜΟΝΟ, ότι είμαι υπερήφανος τόσο για τη χώρα καταγωγής μου, όσο και για τη νέα μου πατρίδα, τη χώρα που ζω εργάζομαι και ασχολούμαι επιχειρηματικά. Δεν είμαι περισσότερο Νικιώτης από εσάς όμως, όταν ακούω τον ύμνο της ομάδας μας “μέσα από τα σπλάχνα της προσφυγιάς”, ειλικρινά ανατριχιάζω.

Θα είμαι στη ΝΙΚΗ όσο οι φίλαθλοι της με αποδέχονται, όπως σήμερα, και δεν πτοούμαι από “τσιράκια ” που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτούς δεν τους επιτρέπω να ασχοληθούν και να αναφερθούν ξανά στο όνομα μου, την οικογένειά μου, την καταγωγή μου, την πατρίδα που εργάζομαι, τη γνήσια ομάδα που εκπροσωπώ διοικητικά, γιατί όλα τα παραπάνω με κάνουν περήφανο, καθώς έχουν επιτευχθεί με αγώνα με κόπο και με καθημερινή πολύωρη εργασία και η επένδυση μου στη Νίκη είναι με χρήματα “δουλεμένα ” ούτε μαύρα, ούτε κίτρινα, ούτε ξεπλυμένα στοιχηματικά. Γι’ αυτό είμαι περήφανος και ευχαριστημένος από την αποδοχή στην κοινωνία της πόλης μας. Άραγε εσείς γιατί μπορείτε να είστε υπερήφανοι;

Σημείωση: Οι άνδρες δεν αλλάζουν ποτέ ομάδα σε όλες τις χώρες του κόσμου»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις