Ανανεωμένος με Γκαρθία ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Πλατανιά

Με νίκη άρχισε η εποχή Όσκαρ Γκαρθία και… Μιραλάς στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν σε μια πολύ άνετη επικράτηση επί του Πλατανιά χωρίς να φορτσάρουν (2-0). Σκόρερ ο Ούρος Τζούρτζεβιτς που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, σφραγίζοντας την πρόκριση της ομάδας του στους «8» του Κυπέλλου.

Ωστόσο, όλα το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στη νέα αύρα που θα φέρει ο Ισπανός τεχνικός και φυσικά στον Βέλγο επιθετικό, που αποτελεί το μεγάλο «μπαμ» των Πειραιωτών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Και τα δύο φανερώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης»…
Ο Όσκαρ Γκαρθία με το ντεμπούτο του στην ομάδα επέλεξε το 4-4-2, δείχνοντας έτοιμος να βάλει τη δική του φιλοσοφία με το… καλημέρα, ενώ ο Μιραλάς έδειξε μεγάλη όρεξη μεν στο δεύτερο ντεμπούτο του, αλλά έδειξε ότι θέλει αγώνες για να βρει αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχασε ευκαιρίες για γκολ που για τη δική του κλάση ήταν εύκολες περιπτώσεις.
Ντεμπούτο για τον Ολυμπιακό έκανε και ο Χατζισαφί, που έδειξε ακριβώς τα χαρακτηριστικά που είχε δείξει και στον Πανιώνιο.
Τα γκολ για τους Πειραιώτες πέτυχε ο Τζούρτζεβιτς στο 68′ και το 92′, αλλά στην πρώτη περίπτωση όπως φάνηκε από το ριπλέι, ο Σέρβος επιθετικός χρησιμοποίησε πρώτα το χέρι του, παίρνοντας το ριμπάουντ από σύγχυση στην περιοχή από αμυντικούς του Πλατανιά.
Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Χουτεσιώτης – Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Χατζισαφί – Ανδρούτσος (69′ Μάριν), Ζιλέ (79′ Ταχτσίδης), Μαρτίνς, Σεμπά – Μιραλάς (85′ Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς
Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Καρυπίδης (46′ Βάντερσον), Αγγελόπουλος, Πριντέτα, Μαλσά, Ζίκο (61′ λ.τ. Μπούντνικ), Πατράλης, Ουές, Στόιτσεφ, Κοροβέσης (46′ Ντουαλά), Πετρόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις