Έτοιμο το δελτίο του Πέτρου Διβανέ

Το κλίμα στον Ολυμπιακό Βόλου είναι εξαιρετικό, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Διγενή Νεοχωρίου στο γήπεδο της Οιχαλίας, όπως φάνηκε και στη σημερινή προπόνηση που διεξήχθη στο ΕΑΚ Βόλου. Οι παίκτες δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις και υπάρχει, πλέον, ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον Λάκη Μπακάλη, όσον αφορά το ποιοι παίκτες θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα.

Σήμερα εκδόθηκε και το δελτίο του Πέτρου Διβανέ, ενώ θυμίζουμε, πως έτοιμα είναι τα δελτία των Αντώνη Καμπλιώνη και Στάθη Ρόκα. Ο Κλεβί Κόλα έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι με το Βελούχι, ως αλλαγή και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να παίζει, ως βασικός, στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο Σάκης Σάββας θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Ιτέας στο Βόλο.
Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε για τους παίκτες ασκήσεις με μπάλα, ενώ ακολούθησε και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Λάκης Μπακάλης δεν έχει αποφασίσει για ορισμένες θέσεις στην ενδεκάδα, όσον αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς φρόντισε να μην δείξει τα «χαρτιά» του στην προπόνηση.

  • Ολυμπιακός Βόλου
  • Π Διβανές

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις