Χρ. Καρτσαμπάς: «Μου αρέσει η πίεση της Νίκης Βόλου»

Στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Καρτσαμπάς όπου μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της Νίκης Βόλου, για τους λόγους που η ομάδα δεν βρίσκεται ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα αλλά και για το προσεχές παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων όπου οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Καρτσαμπά στο Blue Heart FM:

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Για τις συνθήκες που βρήκε στη Νίκη
“Η ομάδα αν και αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική έχει μία φοβερή οργάνωση, με τα γεύματά της, με το Πανθεσσαλικό, με τα πάντα. Όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι τρομεροί χαρακτήρες. Σε σχέση με άλλες ομάδες που ήμουν η Νίκη έχει την καλύτερη οργάνωση. Όλα είναι άψογα”.

Για τους λόγους που η ομάδα δεν συγκέντρωσε τους βαθμούς που ήθελε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος
“Κατά ένα σημαντικό βαθμό ρόλο έπαιξε το κλίμα που υπήρχε στην ομάδα. Εμείς οι παίκτες δεν είχαμε δεθεί τόσο πολύ και δεν ήμασταν τόσο ομάδα. Ίσως αυτό επηρέασε στα πρώτα παιχνίδια και είχαμε τις απώλειες βαθμών με ομάδες που ήταν λιγότερο ποιοτικές από τη δική μας αλλά ήταν πιο “ομάδα”. Αυτές οι ομάδες ήταν πιο δεμένες”

Για τον αδερφό του, Αλέξανδρο Καρτσαμπά
“Είμαστε τέσσερα αδέρφια, μόνο ο 2ος δεν παίζει ποδόσφαιρο. Ο μικρός παίζει στον Πιερικό και κάνει μία πολύ καλή χρονιά, έχοντας βλέψεις για κάτι παραπάνω. Φαίνεται ότι έχει το κάτι παραπάνω, είναι και 1.95 και πιστεύω πως έχει τις προϋποθέσεις να κάνει το κάτι παραπάνω. Ο Αλέξανδρος που ήρθε στη Νίκη έχει παίξει μέχρι τη Γ’ Εθνική. Είναι πάρα πού καλό παιδί από θέμα χαρακτήρα ενώ αγωνιστικά καλύπτει τις θέσεις του αμυντικού χαφ και του εξτρέμ. Έχει αρκετά καλή τεχνική, έχει καλά προσόντα, όμως όλα αυτά θα τα δείτε στο γήπεδο .Είναι καλός και στο ψηλό παιχνίδι καθώς και αυτός είναι ψηλό παιδί (1.88)”

Για το μέχρι τώρα πρωτάθλημα και τις ομάδες
“Η ομάδα μας αδίκησε τον εαυτό της με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ ψηλότερα. Ο ΝΠΣ Βόλος είναι πολύ καλή ομάδα, το λένε άλλωστε και τα αποτελέσματα. Έχει αρκετή διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, έχει πάρει καλούς παίκτες, έχει δώσει αρκετά χρήματα. Ο Ολυμπιακός Βόλου επίσης καλή ομάδα. Η Θήβα επίσης είναι καλούτσικη ομάδα, ο Αλμυρός, ο ΑΟ Σελλάνων. Τώρα για τις υπόλοιπες δεν μπορώ να πω κάτι”.

Για το πως νιώθει στην ομάδα
“Μ’ αρέσει πολύ που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Μου αρέσει η πίεση που έχει η Νίκη Βόλου, μου αρέσει που η φανέλα της είναι βαριά. Μου αρέσει που ο κόσμος ασχολείται τόσο πολύ μ’ αυτή την ομάδα, ακόμη κι όταν είναι για να γκρινιάξει. Υπάρχει μία δυναμική από τον κόσμο και υπάρχουν πολλές απαιτήσεις. Όλο αυτό το πακέτο μου αρέσει πολύ και δεν μετανιώνω σε καμία περίπτωση που ήρθα”

Για το αν θα έμενε και του χρόνου στη Νίκη Βόλου
“Θα έμενα μ’ αυτή τη διοίκηση. Θέλω να είμαι από τους πρωτεργάτες αυτής της ομάδας που θα καταφέρει κάτι πολύ καλό στο μέλλον. Οι άνθρωποι θέλουν να κερδίζουν να είναι νικητές και επειδή κι εγώ στη ζωή μου θέλω να είμαι νικητής, ταιριάζουμε”

Για το παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων
“Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας ώστε να γίνει ο δωδέκατος παίκτης μας και να κερδίσουμε. Θα μας βοηθήσει η παρουσία του”

Για τις ελλείψεις που θα έχει η ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής κι αν θα επηρεάσουν
“Λείπουν κάποια παιδιά που έφυγαν, όπως είναι ο Γιάκοβλεφ που ήταν βασικός, θα μπούνε κάποια άλλα παιδιά. Δεν φοβάμαι όμως, καθώς είμαστε πιο ομάδα, έχουμε δεθεί περισσότερο ο ένας με τον άλλον. Νιώθω πιο καλά τώρα την ομάδα. Μπορεί να λείψουν κάποιοι παίκτες βασικοί όμως αυτοί που θα κληθούν να τους αντικαταστήσουν θα το καλύψουν το κενό”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις