Ιμεράι: «Πείσμωσα περισσότερο»

Στο ραδιόφωνο του “BΟΛΟΣ 98.6 FM” και στην εκπομπή “Classico” φιλοξενήθηκε ο α’ αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Ο κ. Ιμεράι αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις που σκοπεύει να πραγματοποιήσει η ομάδα, επιβεβαιώνοντας πως ο Γιάννης Ντινιτιάκης έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη, και δήλωσε ακόμη πιο δυνατός μετά την λεκτική επίθεση που δέχθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Ιμεράι στον “BΟΛΟΣ 98.6 FM”:

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Για τους παίκτες που αναμένεται να έρθουν στη Νίκη
“Εντός των ημερών θα έχουμε δύο καλές μεταγραφές που θα βοηθήσουν την ομάδα. Ο ένας ποδοσφαιριστής παίζει στη θέση του Γιάκοβλεφ και ο δεύτερος παίζει τόσο ως «εξάρι», όσο και ως «οκτάρι». Επιπλέον έχουμε κι έναν σέντερ μπακ”.

Για την περίπτωση του Ντινιωτάκη
“Ο συγκεκριμένος παίκτης πιστεύουμε ότι τη Δευτέρα θα είναι εδώ. Δεν έχει έρθει ακόμη, γιατί δεν έχει πάρει το δελτίο. Θα δώσει έναν αγώνα με την ομάδα του και μετά θα έρθει. Όπως ακριβώς θα κάνει ο Δημολιός με εμάς”.

Για τους Δημολιό και Γαρυφαλλόπουλο
“Ο Δημολιός και ο Γαρυφαλλόπουλος από την Κυριακή θα αποτελούν παρελθόν για τη Νίκη. Οι ίδιοι ζήτησαν να αποχωρήσουν γιατί έχουν βρει ομάδα σε άλλη κατηγορία κι εμείς δεν θα σταθούμε εμπόδιο στα παιδιά. Η φιλοσοφία της Διοικούσας είναι ότι δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. Νίκη Βόλου είμαστε. Τι να τον κάνουμε έναν παίκτη άμα δεν θέλει να παίξει”.

Για ξένο παίκτη που ανήκει σε σύλλογο της Σούπερ Λιγκ και επρόκειτο να έρθει
“Είμαστε σε επαφή. Χθες (σ.σ. χθες) επρόκειτο να έρθει, δεν ήρθε. Μπορεί να έρθει σήμερα (12/01)”.

Για το αν υπήρξε καθυστέρηση στην πραγματοποίηση των μεταγραφών
“Η ομάδα έχει παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν. Δεν πρόκειται να κάνουμε βιαστικές κινήσεις, γιατί θέλουμε τους παίκτες που θα πάρουμε να τους έχουμε και για του χρόνου”.

Για το αν η Δ.Ε. κάνει σχεδιασμό και για τη νέα χρόνια
“Όλα τα παιδιά που μπήκαμε στη Διοικούσα με μια προοπτική: Να δουλέψουμε και να φτιάξουμε μια ομάδα. Όπως βλέπετε έχουμε οργανωθεί πολύ. Η ομάδα έχει τις συνθήκες για να πάει σε μεγαλύτερη κατηγορία. Απλά η ομάδα δεν μας βοήθησε λίγο στο αγωνιστικό κομμάτι, ίσως δεν μας «βγήκαν» οι μεταγραφές, που κάναμε”.

Για τις αναφορές τουΤζιώρα και του Καρτσαμπά για τη σωστή οργάνωση του τμηματος
“Η οργάνωση είναι καλή. Έχουμε κάνει καλή δουλειά. Βέβαια έχουν γίνει λάθη, γιατί δεν ήμασταν παράγοντες, ούτε είχαμε ασχοληθεί άλλη φορά με το ποδόσφαιρο. Σίγουρα ήμουν κοντά στην ομάδα τα τρία τελευταία χρόνια, απλώς δεν είχα ασχοληθεί με αυτό το αντικείμενο”.

Για το αν η Διοικούσα Επιτροπή μπορεί να σηκώσει το βάρος μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό
“Όταν μπήκαμε σ’ αυτή τη διαδικασία της Διοικούσας ποδοσφαίρου τα είχαμε υπολογίσει όλα και πιστεύουμε ότι θα είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας. Ο σχεδιασμός και οι παίκτες που θα έρθουν θα είναι και για του χρόνου. Δεν θα αναγκάσουμε κανένα να μείνει, αλλά πιστεύω ότι με τον τρόπο που χειριζόμαστε την κατάσταση, δεν θα θέλει κανένας να φύγει. Ίσα-ίσα στο τέλος της χρονιάς πολλοί θα είναι αυτοί που θα θέλουν να μείνουν, αφού θα είναι τακτοποιημένοι και πληρωμένοι στην ώρα τους”.

Για το αν οι παίκτες που θα έρθουν είναι ισάξιοι με αυτούς που αποχώρησαν και αν υπολογίζονται και για τη νέα χρονιά
“Και τα δύο ισχύουν. Θέλουμε οι παίκτες να είναι καλοί και να τους έχουμε και για του χρόνου, όχι μόνο για τρεις μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα”. 

Για το ύψος του μπάτζετ μίας ομάδας που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στην κατηγορία
“Χρειάζονται παραπάνω από 300.000 ευρώ. Δεν είναι ένα άπιαστο ποσό. Η Νίκη έχει μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο της και ισχύει αυτό που λέμε: η ψυχή της Νίκης είναι ο κόσμος της. Μπορώ να πω πως το μεγαλύτερο ποσοστό του μπάτζετ είναι από τον κόσμο της Νίκης”.

Αν έχει επηρεαστεί από τις λεκτικές επιθέσεις προς το πρόσωπό του
“Δεν μ’ έχουν επηρεάσει οι λεκτικές επιθέσεις που δέχθηκα. Ίσα ίσα μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Αν αυτά τα λόγια τα έλεγε κάποιος άνθρωπος με αξία, πράγματι θα μπορούσα και να προβληματιστώ και να αναρωτηθώ αν κάνω κάτι λάθος. Όμως τώρα δεν με επηρεάζουν. Οι επιθέσεις αυτές λειτουργούν αντίθετα και με πεισμώνουν περισσότερο”.

Για το δικαστικό “μέτωπο” που έχει ανοίξει η Νίκη σε σχέση με την ομάδα του ΝΠΣ Βόλος
“Δεν ασχολούμαι μ’ αυτό το θέμα, υπάρχει νομικό τμήμα και δικηγόροι που είναι κορυφαίοι και κάνουν ότι πρέπει να κάνουν. Σ’ αυτό το κομμάτι θεωρώ πως είμαστε πολύ οργανωμένοι”

Για το αν θα αναζητήσει συμπαίκτες στη διοίκηση τη νέα αγωνιστική σεζόν
“Εγώ ως Νικιώτης και θέλοντας το καλό της ομάδας, δεν μπορώ να αποκλείσω κάποιον που θέλει να βοηθήσει. Κάθε βοήθεια είναι δεκτή. Αν κάποιος “αύριο” έρθει και μπορεί να βάλει περισσότερα χρήματα δεν θα σταθώ εγώ εμπόδιο. Ίσα ίσα που θα τον βοηθήσω όσο μπορώ.
Πιστεύω πως θα έρθουν άνθρωποι για να βοηθήσουν, ίσως φταίμε κι εμείς που δεν ήρθαν μέχρι τώρα γιατί μπορεί να χειριστήκαμε λάθος κάποια θέματα. Υπάρχουν Νικιώτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και πιστεύω πως θα την βοηθήσουν. Είναι αλήθεια πως δεν βοήθησαν και τα αποτελέσματα γιατί ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε μία καλύτερη πορεία. Εγώ πιστεύω πως ο κόσμος πάνω απ’ όλα θα βοηθήσει και θα είναι δίπλα”.

Για το αν θα έβαζε διαφορετικές προτεραιότητες αν συμμετείχε πιο ενεργά από το καλοκαίρι στη διοίκηση της ομάδας
“Θα έδινα μεγαλύτερη βαρύτητα στις ακαδημίες της ομάδας. Θα φρόντιζα να υπάρχουν εγκαταστάσεις. Χωρίς δικά της παιδιά, μία ομάδα δεν στέκεται. Ακόμα και στη Β’ και στην Α’ Εθνική αν δεν έχεις παιδιά που θα παίξουν για τη φανέλα σε μία δύσκολη στιγμή τότε δεν έχεις μέλλον. Οι περισσότεροι παίκτες μίας ομάδας είναι επαγγελματίες. Αν δεν τον πληρώσεις στο επόμενο παιχνίδι δεν θα παίξει. Ενώ αν έχεις έναν κορμό από παίκτες της ακαδημίας σου μπορείς να βασιστείς σ’ αυτούς και με τις σωστές κινήσεις να φτιάξεις μία καλή ομάδα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις