Δίνει 2.000.000 ευρώ για Κουρμπέλη η Τζένοα

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για ρευστό και ένας από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει βάλει «πωλητήριο» είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι ο 24χρονος μέσος μπορεί να αποφέρει αρκετά έσοδα στην ομάδα και είναι ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση.

Το όνομά του αρχηγού των «πρασίνων» έχει «παίξει» τόσο για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης όσο και για ιταλικές ομάδες, με τη Τζένοα να είναι η τελευταία που, σύμφωνα με τη «Live Sport», εξέφρασε ενδιαφέρον.
Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε πρόσφατα στους Γενοβέζους, οι οποίοι προσφέρει στον Παναθηναϊκό 2.000.000 ευρώ συν κάποιο ποσοστό μεταπώλησης για να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται, αν η μεταγραφή προχωρήσει, στο dealνα συμπεριληφθεί συμφωνία σχετικά με την αποπληρωμή του υπόλοιπου συμβολαίου του Όσκαρ Χίλιεμαρκ που είναι δανεικός από την ιταλική ομάδα στο «τριφύλλι».

Ύστατη προσπάθεια για Πανιούκοφ
Από εκεί και πέρα, μπορεί η Ζενίτ να απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον δανεισμό του Αντρέι Πανιούκοφ, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την περίπτωσή του.
Και αυτό διότι, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν εκ νέου τη ρωσική ομάδα και να την πείσουν να πει το «ναι» για τη μεταγραφή.
Μάλιστα, θα γίνει επαφή και τον προπονητή της ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, προκειμένου να δώσει το «πράσινο φως» και ο 23χρονος επιθετικός να γίνει κάτοικος Λεωφόρου.

  • Παναθηναϊκός

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις