“Τσίμπησε” τον βαθμό η Δόξα στην Καλαμαριά (video)

Μπορεί ο Απόλλων Πόντου να βρέθηκε μπροστά στο σκορ, αλλά η Δόξα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85′ με τον Μπαϊκαρά.

Αμφότερες οι ομάδες ήθελαν την νίκη, για να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο, καμία από τις δύο δεν καταφέρει να χαμογελάσει στο τέλος της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Απόλλωνα, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, παρακολούθησε τον αγώνα από την φυσούνα, λόγω τιμωρίας.

Στην αναμέτρηση, μόλις λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Συμελίδης για τους γηπεδούχους, για να απειλήσει για πρώτη φορά με σουτ από πλάγια θέση, με τον Μένκα να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 25′ ήταν σειρά της Δόξας να απειλήσει, με τον Ριζογιάννη να πιάνει σουτ στην κίνηση αλλά τη μπάλα να περνά λίγο έξω. Στο 26′ και πάλι στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι, μετά από λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα, όμως το σουτ του Αρναρέλλη κατέληξε στην αγκαλιά του Λόπεθ. Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να απειλήσουν η μία την άλλη, με εξαίρεση την αντεπίθεση της ομάδας της Καλαμαριάς στο 42′, με τον Χασομέρη να μην βρίσκει τον στόχο και τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα μπήκε με φόρα και στο 53′ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, με τον Αρναρέλλη να κάνει την σέντρα και να βρίσκει τον Μπαϊκαρά, αλλά εκείνος έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Λόπεθ. Ό,τι δεν κατάφερε όμως ο επιθετικός της Δόξας, το κατάφερε στο 56′ ο Χασομέρης με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Λιόνη. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι είχαν αυτοπεποίθηση και στο 64′ λίγο έλειψε να κάνουν το 2-0, όταν ο Μπρίτο βγήκε στην αντεπίθεση αλλά ο Μένκα κατάφερε να αποκρούσει με τα πόδια. Οι φιλοξενούμενοι με τρεις γρήγορες αλλαγές προσπάθησαν να αλλάξουν την ροή του αγώνα. Έτσι στο 75′, μετά από γρήγορη εκτέλεση κόρνερ με αποδέκτη τον Νατσιόπουλο, ο τελευταίος έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λόπεθ. Σειρά να απειλήσουν είχαν μετά από ώρα οι γηπεδούχοι στο 77′, όταν ο Λιόνης βρήκε στο ύψος του πέναλτι τον Ν’ Λουντουλού αλλά το πλασέ του επιθετικού των φιλοξενούμενων έδιωξε σε κόρνερ ο Μένκα.

Στο 85′ μετά από λάθος του Απόλλωνα, ο Κουσκουνάς βρίσκει τον Μπαϊκαρά, με τον Τούρκο επιθετικό να νικάει τον Λόπεθ και να ισοφαρίζει σε 1-1. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι στην αναμέτρηση και έτσι η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σκόρερ: 56′ Χασομέρης – 85′ Μπαϊκαρά

Απόλλων Πόντου(Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Λιόνης, Σαμαράς, Καλί(71′ Καπίας), Αμαραντίδης, Τσεμπερίδης, Καλογέρης, Συμελίδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ν’ Λουντούλου(79’Γκαγκούδης)

Δόξα Δράμας(Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Όστοϊτς,Πεταυράκης, Ντατίδης(64’Νατσιόπουλος), Ριζογιάννης, Αρναρέλλης(59′ Ματσούκας), Μαρκόπουλος(71′ Λίτσκας), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

liganews.gr

 

  • ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
  • Απόλλων Πόντου
  • ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις