Εξαιρετικά δύσκολο έργο για Ρήγα σήμερα με ΝΠΣ Βόλος (pregame)

Πολύ δύσκολο έργο έχει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ΝΠΣ Βόλος, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής.

Εκτός αποστολής θα είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου, καθώς εκτίει την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Επίσης, ο Θανάσης Μπόρας που έχασε ορισμένες προπονήσεις, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Γιώργος Κουρίτας διότι υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση. Αντίθετα, επιστρέφει ο Αποστόλης Τσιώλης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Για τον σημερινό αγώνα διαθέσιμοι είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Αργύρης Κυριάκος, Χάρης Ράπτης, Χρήστος Λάμπρου, Θόδωρος Μπομπότης, Γιώργος Αλεξίου, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Παπακώστας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σούγκαρης, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος Τσελεπής.
Στην ΕΠΣ Θεσσαλίας ανήκει η διαιτητική τριάδα του σημερινού αγώνα. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε ως ρέφερι τον Στέφανο-Βάιο Καλαντζή και βοηθούς τους Αλέξανδρο Αναστασίου και Παναγιώτη Σακκά. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Περικλής Τουτούκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις