Στο “ρελαντί” ο ΝΠΣ Βόλος 2-0 τον Ρήγα Φεραίο

Σε παράσταση για έναν ρόλο εκτυλίχθηκε ο αγώνας που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλος και τον Ρήγα Φεραίο. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, σημειώνοντας δύο γκολ και χάνοντας πολλές ευκαιρίες να σημειώσουν ακόμη περισσότερα. Το 1-0 πέτυχε ο Ντεντάκης στο 19′ ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Δημόπουλος στο 66′.

Ο Μούτσα στο ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων παρέμεινε απλός θεατής καθώς οι παίκτες της ομάδας του Βελεστίνου δεν απείλησαν πέρα από ένα σουτ του Τσιώλη στο 60′ που κατέληξε άουτ.

Χωρίς να φορτσάρει, 1-0 με Ντεντάκη

Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ο ΝΠΣ Βόλος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου της Νεάπολης, μην αφήνοντας τους φιλοξενούμενους, που καιγόταν για βαθμούς, να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ντεντάκη στο 19′, προσπάθησαν να “κλειδώσουν” το ματς, χωρίς όμως επιτυχία, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Οι φάσεις του 1ου ημιχρόνου

1′ Έναρξη αγώνα
4′ Γύρισμα του Ηλιόπουλου από τα δεξιά, ο Ζέρης θα σουτάρει από μακρινή απόσταση, ψηλά άουτ η μπάλα
7′ Σουτ του Ντεντάκη, πέφτει στην αριστερή του γωνία ο Παπαγιάννης και διώχνει σε κόρνερ
13′ Πλασέ του Δεμηρτζόγλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει σε παίκτη του Ρήγα και θα απομακρυνθεί
17′ Μάντζης και Δεμηρτζόγλου θα συγκρουστούν στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων χάνοντας την ευκαιρία να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Παπαγιάννη
19′ 1-0 Ντεντάκης. Ο Ντεντάκης από δεξιά απέφυγε τον Γκάγκα και με το αριστερό έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαγιάννη. Στην αρχή της φάσης ο Ηλιόπουλος συγκρούστηκε με τον Σπαθή, με τον παίκτη του Ρήγα να μένει στο έδαφος όμως ο διαιτητής δεν διέκοψε το παιχνίδι.
37′ Σέντρα του Ηλιόπουλου από τα δεξιά, κεφαλιά του Μάντζη, άουτ η μπάλα
45′ Τέλος του 1ου ημιχρόνου

Επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων και η επανάληψη

Σε επιθετικό μονόλογο του ΝΠΣ Βόλος εξελίχθηκε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Ρήγα Φεραίο να μην μπορεί να δείξει σε κανένα χρονικό σημείο ότι θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το δεύτερό τους τέρμα με τον Δημόπουλο στο 66′ κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ, βρήκαν όμως μπροστά τους έναν Παπαγιάννη που πραγματοποίησε μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Οι φάσεις του 2ου ημιχρόνου

46′ Έναρξη 2ου ημιχρόνου
46′ Σουτ του Πέντα από πλάγια θέση, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα
49′ Ο Καρλιάμπας θα κόψει την τελευταία στιγμή πριν ο Δεμηρτζόγλου πλασάρει τον Παπαγιάννη
56′ Ο Γκαλίτσιος θα χάσει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όταν το σουτ μέσα από την περιοχή του Ρήγα θα φύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαγιάννη
60′ Σουτ του Τσιώλη, στην πρώτη τελική του Ρήγα, άουτ η μπάλα
66′ 2-0 Δημόπουλος. Ο Μαρσέλο Πέντα έστρωσε τον Δημόπουλο στην εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, με τον αμυντικό του ΝΠΣ Βόλος να στέλνει συρτά την μπάλα στην κλειστή γωνία του Παπαγιάννη, γράφοντας το 2-0
70′ Κόρνερ του Σαλαμούρα, στο πρώτο δοκάρι ο Ντεντάκης θα πάρει την κεφαλιά με την μπάλα καταλήγει άουτ
74′ O Μάντζης έστρωσε στον Πιαστόπουλο, το σουτ του οποίου πέρασε ψηλά άουτ
76′ Ο Μάντζης έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Ηλιόπουλο, όμως το σουτ του τελευταίου θα αποκρούσει ο Παπαγιάννης
81′ Κόρνερ του Σαλαμούρα, πλασέ στην κίνηση του Καμπαγέρο με εκπληκτική απόκρουση ο Παπαγιάννης θα διώξει σε κόρνερ
93′ Τέλος του αγώνα

Κίτρινες: Τσιώλης (35′)

ΝΠΣ Βόλος: Μούτσα, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Πέντα (70′ Ντόσης), Καμπαγέρο, Μάντζης, Γκαρσία (70′ Πιαστόπουλος) , Ηλιόπουλος (79′ Μηλιώτης), Ζέρης, Δεμηρτζόγλου (53′ Σαλαμούρας)
Ρήγας Φεραίος: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής (79′ Λάμπρου), Καρλιάμπας, Αλεξίου, Παπακώστας (66′ Γεωργατζής), Κυριάκος, Τζοβάρας, Τσιώλης, Τσελεπής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις