Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ

Σε Λάρισα και Άρτα πέφτουν τα… φώτα της 11ης αγωνιστικής με τον Άρη να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα και την Παναχαϊκή την ΠΑΕ Καραϊσκάκης, αντίστοιχα. Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Κισσαμικός – Αναγέννηση Καρδίτσας
AOX KΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ομάδα των Χανίων, μετά το 0-3 της προηγούμενης αγωνιστικής. «Καίγονται» για βαθμούς τα «δελφίνια», προκειμένου να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Αμφίβολος ο Φουάσης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Με καλή ψυχολογία η ΑΣΑ, μετά το βαθμό που πήρε στις Σέρρες, με γκολ στις καθυστερήσεις. Μάλιστα, αυτό είναι το μοναδικό εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς στις υπόλοιπες τέσσερις εξόδους τους μετρούν ισάριθμες ήττες.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Αιγινιακός – Πανσερραϊκός
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Από την ήττα με 0-1 από τη Σπάρτη προέρχεται ο Αιγινιακός, που θέλει οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα, για να ανασάνει βαθμολογικά.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ:
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Δικό του παιχνίδι έχασε στις καθυστερήσεις ο Πανσερραϊκός, καθώς ισοφαρίστηκε από την ΑΣΑ στο 94′ και δεν πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Κρίσιμο το ματς με τον Αιγινιακό, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούς έχοντας από 11 βαθμούς.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμειναν οι Βοσκόπουλος, Καπτέλι, Γιαξής, Ζυγκερίδης και Αμαραντίδης.

ΑΟ Τρίκαλα – ΑΕ Σπάρτης
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο ΑΟΤ, που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες (μαζί με το άνευ αγώνος 3-0 επί του Αχαρναϊκού. Την προηγούμενη αγωνιστική οι Θεσσαλοί απέδρασαν με το «διπλό» από τη Βέροια με 11-0.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός ο Μίλιεβιτς.
ΣΠΑΡΤΗ: Να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας θα επιχειρήσει η Σπάρτη, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενη από τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς, μετά την έλευση του Θωμά Γράφα.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμειναν οι Γουόρντεν, Μπουζούκης και Καζβιρόπουλος

Απόλλων Λάρισας – Άρης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Στα θετικά αποτελέσματα θα προσπαθήσει να επιστρέψει ο Απόλλων Λάρισας, που προέρχεται από την ήττα από την Πανααϊκή στην Πάτρα με 1-2.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός ο τιμωρημένος Τσιλούλης
ΑΡΗΣ: Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει ο Άρης, προκειμένου να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του. Την προηγούμενη αγωνιστική οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 2-0 του Απόλλωνα Πόντου.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός μάχης οι Νέτο, Τσουμάνης, Ανάκογλου και Μπούρμπος.

Καλλιθέα – Βέροια
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μονόδρομος είναι η νίκη για την καλλιθέα, που θέλει να ανασάνει βαθμολογικά. Την προηγούμενη αγωνιστική η αθηναϊκή ομάδα δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, παίρνοντας άκοπο τρίποντο κόντρα στον Αχαρναϊκό.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Θα απουσιάσει ο τραυματίας Τουρούκης
ΒΕΡΟΙΑ: Στα θετικά αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει η Βέροια, που την προηγούμενη αγωνιστική ηττ΄θηκε εντός έδρας με 0-1 από τα Τρίκαλα. Στους 14 βαθμούς η «βασίλισσα», έχοντας από τέσσερις νίκες και ήττες, καθώς και μία ισοπαλία.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Απόντες ο τραυματίας Μπλέτσας και ο τιμωρημένος Καψάλης.

ΠΑΕ Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή
ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της ‘εδρας της θέλει η ομάδα της Άρτας και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή. Την προηγούμενη αγωνιστική, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 του Εργοτέλη κι ανέβηκαν στους 16 βαθμούς.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός μάχης ο τερματοφύλακας, Σιαράβας, οι αμυντικοί, Καψάλης, Φίλιος, ο μέσος Κουσίδης (ατομικό πρόγραμμα προπόνησης) και οι μεσοεπιθετικοί, Γυφτοκώστας (υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία) και Μιχάλης.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει η Παναχαϊκή, που προέρχεται από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Λάρισας.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: εκτός έμειναν οι Αγουρίδης, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, καθώς και οι τραυματίες Φουρλάνος, Σπανός, και Μπιτσάκος, μαζί με τους Μπαμπούνη, Κωνσταντακόπουλο, Μπούτιβα και Μαστραντωνάκη, που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Κ20.
Πηγή: liganews.gr

  • Football League

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις