Το «5×5» ο ΑΟ Τρίκαλα, με… θύμα του αυτή τη φορά τη Σπάρτη

Για πέμπτο διαδοχικό ματς τα Τρίκαλα πανηγύρισαν την κατάκτηση των τριών βαθμών. Παρέμειναν για 9ο ματς αήττητοι και συνεχίζουν το κυνήγι της κούρσας για την πρώτη δυάδα που οδηγεί στη Super League. Από την άλλη, η Σπάρτη, που αποδείχθηκε σκληρό… καρύδι για τους γηπεδούχους, γνώρισε την τέταρτη εκτός έδρας ήττα.

Τα Τρίκαλα εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο ημίχρονο. Ήταν απειλητικοί και δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Γιακουμή. Κατάφεραν και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με δύο γκολ προερχόμενα από στατική φάση. Εκτελεστής και των δύο κόρνερ ήταν ο Χιντζίδης, με σκόρερ τον Κοτσώνη (18′) στο πρώτο τέρμα και τον Βοσνακίδη στο δεύτερο με αυτογκόλ (29′). Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Πάνο στο 25′.

Με γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Η Σπάρτη μείωσε σε 2-1 στο 47′ και εκείνη από στημένη φάση. Ο Τριανταφυλλάκος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ζουλιώτης με πλασέ έκανε το 2-1. Από και έπειτα, δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη φάση, παρά μόνο λίγο πριν το φινάλε, στο 91′, όταν ο Βοσνακίδης σούταρε αλλά ο Αποστολίδης είπε «όχι». Οι γηπεδούχοι ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό στο δεύτερο μέρος, όμως πήραν σπουδαίο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στην Super League.

ΤΡΙΚΑΛΑ- ΣΠΑΡΤΗ: 2-1

ΓΚΟΛ: Κοτσώνης (18′)- Βοσνακίδης (29′ αυτ.), Ζουλιώτης (47′)

ΔΟΚΑΡΙ: Πάνος (25′) – Τριανταφυλλάκος (47′)

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς (63′ Τσιάρας), Μιλοσάβλιεβ, Τόμιτς (81′ Βέρτζος), Ντακόλ (77′ Ζγκούρι), Γιαννιτσάνης.

ΣΠΑΡΤΗ (Θωμάς Γράφας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης, Γραικός (81′ Φουρτάδο), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Μπέλης (46′ Τσιμότζι), Ράντι (65′ Μπαρέττας), Ράνος.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

flnews.gr

  • ΑΟ Τρίκαλα
  • Σπάρτη

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις