Στην παραίτηση οδηγούν το Δ.Σ. της Νίκης

«Όπου φτωχός κι η μοίρα του» λέει μία ελληνική παροιμία και για άλλη μία φορά έρχεται να επιβεβαιωθεί στην περίπτωση της Νίκης. Μόλις πριν λίγες μέρες φάνηκε μία αχτίδα ελπίδας στον ορίζοντα μετά την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, ενώ η αχτίδα αυτή έγινε πολύ λαμπρότερη όταν ανακοίνωση από την Γ.Γ. Αθλητισμού άνοιξε το δρόμο για συμμετοχή της Νίκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Βέβαια, όλοι στο κυανόλευκο στρατόπεδο λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο…

Ξενοδόχος σ’ αυτή την περίπτωση το ΙΚΑ Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλοι του οργανισμού πραγματοποίησαν έλεγχο στο κολυμβητήριο που προπονούνται τα παιδάκια της υδατοσφαίρισης και της κολύμβησης της Νίκης, αλλά και άλλων συλλόγων της πόλης και βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 10.500€. Αντίστοιχου ύψους πρόστιμο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βεβαιώθηκε σε δύο ακόμη συλλόγους της περιοχής.

Το πρόστιμο δεν είναι το μόνο θέμα σ’ αυτή την περίπτωση. Άλλωστε αν υπήρξε παρατυπία δικαίως υπάρχει το πρόστιμο. Το σημαντικότερο είναι οι επιπτώσεις και το τι ακολουθεί στη συνέχεια. Η Νίκη και όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία θα υποχρεωθούν να προσαρμοστούν σε νέα δυσβάσταχτα οικονομικά δεδομένα, τα οποία με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν στη συρρίκνωση και τελικά στον αφανισμό του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Ήδη οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η νεοεκλεγείσα Διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης είναι αποφασισμένη να υποβάλλει παραίτηση σε έκτακτο Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα καθώς ανατρέπεται όλος ο σχεδιασμός στον οποίο είχε στηριχθεί η νέα προσπάθεια. Το πρωί της ίδια ημέρας εκπρόσωποι του Συλλόγου θα επισκεφθούν το ΙΚΑ Βόλου ώστε να καταθέσουν θέση τους επί του θέματος και να οριστικοποιηθεί το ύψος του προστίμου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις