Στοίχημα: Επιλογές από Αγγλία και Γαλλία

Γεμάτη Τρίτη είναι η σημερινή στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όπου υπάρχει εμβόλιμη δράση σε Α’ και Β’ Γαλλίας, παιχνίδια για το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά αναμετρήσεις και σε Ολλανδία, Βέλγιο και Τουρκία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων, έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Mybet, οι οποίες λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Κερδίζει η Μπορντό

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Μπορντό – Καέν, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.93. Δεν είχε άλλα περιθώρια η Μπορντό, που όφειλε να βγάλει αντίδραση στο πρώτο ματς πρωταθλήματος του 2018. Τα κατάφερε εκτός έδρας κόντρα στην Τρουά και έδωσε ένα τέλος στο αρνητικό σερί των έξι διαδοχικών ηττών σε όλες τις διοργανώσεις. Πολύ καλή εμφάνιση για τους Γιρονδίνους, θα μπορούσαν να φτάσουν σε υψηλότερο σκορ, σήμερα θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες κόντρα στην τραγική Καέν. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται απ’ την εντός έδρας οδυνηρή ήττα 0-1 απ’ τη Λιλ, σ’ ένα ματς όπου δικαιούνταν την ισοπαλία, είναι απελπιστικοί εκτός έδρας, έρχονται από 4/5 ήττες, σερί αγώνων όπου σκόραραν μόλις μια φορά! Δίνουμε προβάδισμα στην Μπορντό, επιλέγουμε άσσο.

Άσσος για Αζαξιό

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Αζαξιό – Ορλεάν, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.80. Από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη χρονιά, από εκεί συνέχισε η Αζαξιό, η οποία την Παρασκευή πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, πανηγυρίζοντας σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Μπρεστ με σκορ 2-3. Μεγάλη εμφάνιση για τους Κορσικανούς, οι οποίοι προηγήθηκαν 0-3 στο 37’ και ουσιαστικά έβαλαν τις βάσεις για το «τρίποντο». Σήμερα υποδέχονται την προβληματική Ορλεάν, η οποία έρχεται απ’ την εντός έδρας ήττα 0-2 κόντρα στη Ρεμς, μετράει ρεκόρ 1-2-4 στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές, δε σκόραρε καν στα τελευταία τρία εκτός έδρας παιχνίδια (0-1-2). Επιλέγουμε άσσο.

Με το NG στο Μάνσφιλντ

Πάμε στο Κύπελλο Αγγλίας και την αναμέτρηση Μάνσφιλντ – Κάρντιφ, όπου επιλέγουμε Nο Goal σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για ρεβάνς του τρίτου γύρου, ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικών κατηγοριών. Η Μάνσφιλντ συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία (League Two), όμως κατάφερε να πάρει εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Κάρντιφ, η οποία συμμετέχει στην Τσάμπιονσιπ. Οι φιλοξενούμενοι είναι απ’ τις πολύ καλές ομάδες της Τσάμπιονσιπ, βρίσκονται στην 3η θέση της κατάταξης με 50 πόντους και έχουν βλέψεις ανόδου, σήμερα οφείλουν να πάρουν την πρόκριση και λογικά θα τα καταφέρουν. Βάσει λογικής, οι φιλοξενούμενοι δε θα δώσουν πολλά περιθώρια στον αντίπαλο, επιλέγουμε ΝG.

Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Περνάμε στην Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου επιλέγουμε Ολυμπιακός -7.5 σε απόδοση 1.85. Οι ερυθρόλευκοι έρχονταν από δύο σερί ήττες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Μπασκόνια, όπου έκαναν δύο πραγματικά τραγικές εμφανίσεις, μέχρι να κερδίσουν εντός έδρας τον Φάρο ΓΣΛ (100-69), σ’ ένα ματς που ασφαλώς δεν προσφέρεται για συμπεράσματα και κριτική. Η Μακάμπι παίζει «run’n’gun» παιχνίδι λόγω των πολλών Αμερικανών του ρόστερ της, βάσει λογικής ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να περιορίσει κατά πολύ αυτή την αναρχία, θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Με ρίσκο λόγω του μεγάλου χάντικαπ, παίζουμε τον Ολυμπιακό -7.5 σε απόδοση 1.85.

Σε φόρμα ο ΠΑΟΚ

Καταλήγουμε με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Σαλόν/Σαονέ για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου επιλέγουμε ΠΑΟΚ -3.5 σε απόδοση 1.90. Ιδιαίτερα κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, που οφείλει να κερδίσει αν θέλει να παραμείνει «ζωντανός» στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι ασπρόμαυροι είναι στο κορυφαίο μομέντουμ της σεζόν, έρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες, κέρδισαν τα τελευταία 9/11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η Σαλόν σιγά-σιγά παρατά την προσπάθεια στο Τσάμπιονς Λιγκ διότι πρέπει να αφοσιωθεί στην γαλλική λίγκα που παραμένει τελευταία της βαθμολογίας. Ποντάρουμε λοιπόν στην καλή αγωνιστική κατάσταση των γηπεδούχων, επιλέγουμε ΠΑΟΚ -3.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

  • betaradesgr
  • bethomegr

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις