Ανακοίνωσε Ντινιωτάκη η Νίκη Β.

Στην επισημοποίηση της απόκτησης του Γιάννη Ντινιωτάκη προχώρησε η Νίκη Βόλου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ (09/01) του goalpost.gr. 

Ποιος είναι ο Γιάννης Ντινιωτάκης: 

Ο Γιάννης Ντινιωτάκης είναι 23 ετών και μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά ενώ κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και η καλή του τεχνική του κατάρτιση. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με υψηλές προσδοκίες και γι’ αυτόν τον λόγο αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, αγωνιζόμενος στην Κ20 της ομάδας της Αρκαδίας. Στα 18 του χρόνια πήρε το βάπτισμα του πυρρός στη μεγάλη κατηγορία, καταγράφοντας τρεις συμμετοχές. Στο 2ο μισό του πρωταθλήματος 2012-13 δόθηκε δανεικός στην Κέρκυρα συμμετέχοντας σε δύο αγώνες και σ’ ένα παιχνίδι Κυπέλλου. Την επόμενη χρονιά ο 23χρονος μεσοεπιθετικός φόρεσε τη φανέλα του Παναρκαδικού ενώ στο δεύτερο μισό μεταπήδησε στον Ηρακλή Ψαχνών της FootballLeagueπαίζοντας σε έξι παιχνίδια.

Στο πρώτο εξάμηνο του πρωταθλήματος 2014-15 αγωνίστηκε με την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς (Β’ Εθνική Κύπρου) ενώ αποτέλεσε μέλος του ρόστερ του Ιωνικού. Το 2015-16 φόρεσε τη φανέλα της Επισκοπής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Θεσπρωτού καταγράφοντας 12 συμμετοχές και πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Η προσπάθειά του να καθιερωθεί στη Λέφσκι Κάρλοβο (Β’ εθνική Βουλγαρίας) δεν στέφθηκε με επιτυχία στο δεύτερο μισό του 2017, με τελευταία του ομάδα πριν την άφιξή στον Βόλο για τη Νίκη να είναι η ΑΕ Μυλοποτάμου (Γ’ Εθνική) όπου αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 4 γκολ, τα δύο από αυτά στο τελευταίο του ματς με την κρητική ομάδα.

 

Η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ντινιωτάκη.

Ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Ντινιωτάκης, έχει ύψος 1,79 και είναι γεννημένος στις 17 Νοεμβρίου 1994. Ξεκίνησε την καριέρα του απο την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης ενώ αγωνίστηκε και με την πρώτη ομάδα του Αστέρα στην Superleague. Έχει αγωνιστεί επίσης στον ΑΟ Κέρκυρας, Παναρκαδικό, Ηρακλή Ψαχνών, Ιωνικό , ΑΠΕΠ (Κύπρος), Τέλος Άγρας , ΑΟ Επισκοπής, Θεσπρωτός, Λέφσκι Κάρλοβο , ΑΟ Μυλοποτάμου.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις