Ιμεράι: «Θα γίνουν μεταγραφές»

Στο ραδιόφωνο του Blue Heart fm και στην εκπομπή «Ισορροπίες» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο α’ αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, κ. Ιμεράι. Ο κύριος χρηματοδότης του ποδοσφαιρικού τμήματος τόνισε πως γίνονται προσπάθειες να βρεθούν παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα αλλά είναι δύσκολο να βρεθούν καθώς δεν έχουν τα δελτία στα χέρια τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Ιμεράι:

Για τον Γιάννη Ντινιωτάκη που ήταν στην προπόνηση της Νίκης
«Με το παιδί ήρθαμε σε συμφωνία και υπέγραψε και αποτελεί παίκτη της Νίκης Βόλου».

Για τις μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν
«Είμαστε σε επαφή με ποδοσφαιριστές, όμως είναι δύσκολο γιατί οι παίκτες δεν έχουν τα δελτία στα χέρια τους. Μιλάμε με παίκτες ώστε να πιέσουν καταστάσεις αλλά δελτία δεν έχουν οπότε περιμένουμε να πάρουν τα δελτία τους».

Για το αν η ομάδα έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει μεταγραφές
«Η ομάδα έχει δυνατότητα να κάνει μεταγραφές. Αυτοί που το αμφισβητούν αυτό, να βρουν παίκτες και η διοίκηση να τους πληρώσει. Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους, νομίζουν πως εμείς δεν τρέχουμε. Να βρουν παίκτες, να τους φέρουν σε επαφή με εμάς και η διοίκηση θα τους πληρώσει. Δεν είναι ότι καθόμαστε και δεν θέλουμε να κάνουμε μεταγραφές αλλά πρέπει να βρούμε παίκτες. Καθημερινά μιλάμε με πολλούς και ψάχνουμε να βρούμε παίκτες. Παίκτες δεν υπάρχουν. Είναι πολύ δύσκολο».

Αν κάποιες μεταγραφές θα ολοκληρωθούν εντός της τρέχουσας εβδομάδας
«Σίγουρα κάποιες μεταγραφές θα κλείσουν αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα αν δεν έχω το δελτίο του παίκτη. Δεν μπορώ να πω πράγματα που δεν ισχύουν. Φέραμε ακόμη έναν παίκτη, τον οποίο τον βλέπουν οι προπονητές και αν μας κάνει θα τον κρατήσουμε. Δεν θέλουμε να κάνουμε κινήσεις που θα μετανιώσουμε. Γίνανε λάθη και δεν θέλουμε να τα ξανακάνουμε. Θα πάρουμε παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα και θα μπορούν να παίξουν και θα αποτελέσουν τον κορμό της Νίκης για τη συνέχεια. Δεν θα πάρουμε παίκτη για δύο μήνες. Αυτό που γίνεται κάθε χρόνο, με παίκτες που φεύγουν-έρχονται δεν μπορούμε να σταθούμε πουθενά. Η ομάδα σιγά σιγά χτίζεται. Δεν γίνονται όλες οι δουλειές από τη μία μέρα στην άλλη. Θα γίνουν οι μεταγραφές και η ομάδα θα είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της».

Για την ανησυχία που έχει ο κόσμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αχιλλέα Φαρσάλων
«Ο κόσμος ανησυχεί, ανησυχούμε κι εμείς και προσπαθούμε να βρούμε παίκτες. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που λένε πως δεν υπάρχουν λεφτά. Να βγουν και να τα πούνε δημόσια με ονοματεπώνυμο. Μερικοί άνθρωποι βλέπω ενοχλούνται με την προσπάθεια που κάνουμε και την ομάδα που φτιάχνουμε».

Για το αν ο Βέργος θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων
«Δεν μπορώ να γνωρίζω αλλά πιστεύω πως θα είναι παρών την Κυριακή στο παιχνίδι. Ο κόσμος να μην αγωνιά γιατί γίνονται προσπάθειες και η ομάδα θα φτιαχτεί όπως πρέπει να φτιαχτεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις