Δικαίωση για Καφενταράκη και επιστροφή στην προεδρία της Ομοσπονδίας Τζούντο

Δικαστική δικαίωση για τον Γιάννη Καφενταράκη. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Ίκαρου Θεσσαλονίκης και ως εκ τούτου έκρινε νόμιμη τη Γενική Συνέλευση της 6ης Νοεμβρίου 2016.
Αυτό σημαίνει ότι ο Γιάννης Καφεραντάκης επιστρέφει στην προεδρία της Ομοσπονδίας Τζούντο.

«Η δικαστικής οδός που επέλεξε ο Βαγγέλης Σουφλέρης, αποτέλεσε την ταφόπλακα των προσδοκιών του. Προσδοκίες που δεν είχαν να κάνουν τόσο με το άθλημα του τζούντο, όσο με τη θέση στην Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιώς, έκρινε βάσει των δεδομένων που θέσαμε στη διάθεσή του από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Σουφλέρης αποφάσισε να ρίξει το τζούντο στο δικαστικό καναβάτσο με διαφόρων ειδών τερτίπια», είπε ο Γιάννης Καφενταράκης αναφερόμενος στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου.

«Από σήμερα το τζούντο μπαίνει σε νέα εποχή. Στην εποχή των επιτυχιών που είχαμε μέχρι και πριν από ένα χρόνο. Στην εποχή των εθνικών ομάδων, στην εποχή της νομιμότητας, στην εποχή όπου πρωταγωνιστούσαν οι αθλητές και οι σύλλογοι τους. Εμείς, χωρίς ρεβανσισμούς, θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα του τζούντο να είναι το ίδιο επιτυχημένη με αυτή του πρόσφατου παρελθόντος» κατέληξε ο Γιάννης Καφενταράκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις