Θ. Δεινόπαπας: “Μόνο από εμάς εξαρτάται η άνοδος”

Ένας από τους 14 νέους ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου και παρουσίασε πριν λίγη ώρα, ο Θανάσης Δεινόπαπας, δήλωσε λίγο μετά την παρουσίασή του: “Κάναμε πολύ σκληρή προετοιμασία και είμαι σίγουρος ότι η δουλειά που κάναμε θα βγει στο πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε στο στάδιο που ρίχνουμε το ρυθμό των προπονήσεων και φορμαριζόμαστε, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι…

… σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα.

Ο 25χρονος Θεσσαλονικός εξτρέμ ρωτήθηκε και για τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. “Πράγματι, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα, σε κάθε θέση. Αυτό, όμως, βοηθάει τον κάθε ποδοσφαιριστή να γίνεται καλύτερος. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, αφού θα έχουμε 40 παιχνίδια και θα χρειαστεί όλοι να είμαστε σε ετοιμότητα για να βοηθήσουμε την ομάδα” απάντησε ο Δεινόπαπας.

Τέλος, ερωτώμενος αν πιστεύει ότι ο Νότιος όμιλος της Football League είναι πιο εύκολος από τον Βόρειο, ο Θανάσης Δεινόπαπας απάντησε: “Δεν μας απασχολούν οι όμιλοι. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Αν είμαστε εμείς καλά, θα πετύχουμε το στόχο μας”. 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις