Αποδεκατισμένο το BC Volos στο μπαράζ με τον Απόλλωνα Καρδίτσας

Αγώνα μπαράζ θα δώσει το BC Volos για να παραμείνει στην Α2 ΕΣΚΑΘ. Οι «κυανέρυθροι» θα αναμετρηθούν σήμερα στις 15.30 στο κλειστό Φαρσάλων με τον Απόλλωνα Καρδίτσας, ο οποίος επίσης τερμάτισε προτελευταίος στον άλλο όμιλο.
Κι εδώ…

…ισχύει ό,τι και στο μπαράζ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Πιο συγκριμένα όποιος κερδίσει σήμερα θα παραμείνει στην Α2, αλλά θα περιμένει και το τι θα γίνει στην Γ’ Εθνική. Αντίθετα ο ηττημένος θα πάρει τον δρόμο της καθόδου για τη Β’ ΕΣΚΑΘ.
Όπως και να έχει, όμως, οι προπονητές Γιάννης Καρακατσούνης και Χρήστος Αθανασιάδης έχουν προετοιμάσει την ομάδα τους για να πράξει το καθήκον της σήμερα, δηλαδή να πάρει το ροζ φύλλο και να περιμένει τις εξελίξεις. Πάντως οι άνθρωποι του βολιώτικου συλλόγου εκφράζουν έντονα παράπονα για τον ορισμό Λαρισαίων διαιτητών αλλά και για την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής του μπαράζ, καθώς αρκετοί καλαθοσφαιριστές έχουν άλλες υποχρεώσεις. Πιο συγκεκριμένα γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα παίξουν οι Παναγιώτης Τζαλαβρέτας, Απόστολος Νιαώτης, Μάριος Τσεκούρας, Παναγιώτης Παπαπαναγιωτου, ενώ θα απουσιάσουν και οι τραυματίες Γιάννης Μαντάς και Φάνης Γαβαλάς. Το αίτημα του BC Volos δεν έγινε αποδεκτό, με συνέπεια η βολιώτικη ομάδα να παραταχθεί αποδεκατισμένη στο σημερινό ματς.
Οι καλαθοσφαιριστές που θα βρίσκονται σήμερα υπό τις οδηγίες του προπονητικού διδύμου είναι οι: Απόστολος Λάλλας, Γιάννης Μακούχας, Πέτρος Αγγελόπουλος, Χρήστος Καρασάββας, Νικηφόρος, Πάρις Φλέγκας, Αλέξανδρος Γιαννούχος, Αργύρης Φιλίππου, Ραχαβέλιας, Δημήτρης Καμμένος, Φρειδερίκος Κρόσμαν-Νασιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαγκουρίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις