Μόνο νίκη με Πρωτέα θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΑΚ η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αντιμετωπίζοντας τον Πρωτέα Βούλας, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας των γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» έχουν προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα με στόχο την κατάκτηση της δεύτερης νίκης στο πρωτάθλημα, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που είναι στα μέτρα τους και τον οποίο μπορούν να κερδίσουν.
Άλλωστε, ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζεται καλύτερος, πιο δυνατός και ανταγωνιστικός με ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και εμπειρία και έχει κοντράρει στα ίσια ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα, άσχετα αν στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει το ροζ φύλο αγώνα.
Σήμερα, ωστόσο, παρουσιάζεται η ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη, να «αναπνεύσει» βαθμολογικά και να αποκτήσει η ομάδα ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Ακολουθούν τρία παιχνίδια, με Παναθλητικό εντός, Παναθηναϊκό εκτός και Νίκη Λευκάδας εντός έδρας, τα οποία ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει και να βάλει τις βάσεις για την παραμονή στην κατηγορία.
Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και θα έχουν όλες τις παίκτριες στη διάθεσή τους. Η Αμερικανίδα Γουίλιαμς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στους Βολιώτες φιλάθλους. Έκανε ντεμπούτο την περασμένη αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό, έχοντας πολύ καλή παρουσία. Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης εξακολουθεί να είναι τιμωρημένος, δεν θα καθίσει στον πάγκο και την ομάδα θα κοουτσάρει ο Μάριος Μπορίνος.
Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ καλεί τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να δώσουν σήμερα το μεσημέρι δυναμικό «παρών» στο κλειστό του ΕΑΚ, ενισχύοντας τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα, που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις