Στην Εθνική ποδοσφαίρου Κ15 οι Βολιώτες Χριστόπουλος και Κωστόπουλος

Σε 23 παίκτες συλλόγων της νότιας Ελλάδας απηύθυνε πρόσκληση για προπονήσεις ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα υπεύθυνου του Στρατηγικού Πλάνου Ανάπτυξης και προπονητή της Εθνικής Ομάδας Κ-15. Μεταξύ των παικτών που επιλέγηκαν ήταν και δύο Βολιώτες, που αγωνίζονται σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ (στο πρωτάθλημα Κ-15). Συγκεκριμένα οι Ηλίας Χριστόπουλος του Αστέρα Τρίπολης και Δημήτρης Κωστόπουλος του Παναθηναϊκού.

Ο Χριστόπουλος προέρχεται από την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Άθλου, ενώ ο Κωστόπουλος από την Ακαδημία της Αγίας Παρασκευής. Ωστόσο, οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές έκαναν το άλμα και αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι από ομάδες της Σούπερ Λιγκ, ύστερα από τις εμφανίσεις τους, ως μέλη των μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ. Τα τελευταία χρόνια γίνεται εξαιρετική δουλειά από τον προπονητή των μικτών ομάδων, Αντώνη Μάνδαλο, πέρα από τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες ποδοσφαίρου και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από τη Μαγνησία παρακολουθούνται από σκάουτερς διάφορων ομάδων.
Φέτος οι μικτές Νέων και Παίδων της ΕΠΣΘ προκρίθηκαν αήττητες στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων και ήδη αρκετοί παίκτες παρακολουθούνται από σκάουτερς μεγάλων ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Επιστέγασμα της σωστής δουλειάς που γίνεται, αλλά και των ταλέντων που υπάρχουν στη Μαγνησία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις