Ήττα από τον Πρωτέα Γρεβενών για τη Νίκη Βόλου

Την ήττα με σκορ 68-74 γνώρισε η Νίκη Βόλου από τον Πρωτέα Γρεβενών για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Οι κυανόλευκοι έχασαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο 2ο δεκάλεπτο όταν το 21-21 έγινε 21-34 και βρέθηκαν να κυνηγάνε το σκορ σε όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του αγώνα.

Παρά τα χαμηλά ποσοστά ευστοχίας το συγκρότημα του Λάμπρου Πρέκα προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα πλησιάζοντας μέχρι και τους τρεις πόνους, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν ψύχραιμοι και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Δυναμική ήταν η παρουσία του κόσμου, που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν και παιδιά από την παιδική κερκίδα που έχει καθιερώσει η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν.Ιωνίας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του μπάσκετ, ευχαρίστησε τους φιλάθλους και τον κόσμο για την στήριξη, την παρουσία του και τον παλμό που έδωσε και ελπίζει η παρουσία του να συνεχίσει να είναι δυναμική και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Τα δεκάλεπτα
12 – 15, 28 – 39, 47 – 58, 68 – 74.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Πρέκας – Τύμπας): Διγενής 2, Γεωργίου 7, Αναγνωστόπουλος 2, Καφάσης, Κουτίνας 15, Τσαβές 2, Τσώλης 19 (3), Βλήτσιος 2, Παπακώστας 17, Τοκατλίδης 2.

Πρωτέας Γρεβενών (Μουρουζίδης): Μαρκόπουλος 7(1), Τζήμου 9(1), Τακίδης, Μιχαηλίδης 16 (5), Γραβάς, Ρίγκος 6, Κλωναράς 6, Κόττας 12, Μπόζιαρης 3 (1), Καλογεράτος 15 (2)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις