Κεραυνοί από ΚΕΔ κατά Αρετόπουλου και Ευαγγέλου

Στο επίκεντρο της κριτικής της ΚΕΔ βρέθηκαν οι Ευαγγέλου και Αρετόπουλος κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου διαιτητών της Σούπερ Λίγκας που έγινε την Τρίτη 16/1 στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης φάσεων και διαιτητικών αποφάσεων που επιδέχονταν κριτική ειπώθηκε πώς κακώς οι δύο διαιτητές σφύριξαν την έναρξη των αγώνων Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός και Λαμία – Παναθηναϊκός, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Οι δύο διαιτητές επικαλέστηκαν τις διατάξεις του ΚΑΠ, αλλά η πλευρά την ΚΕΔ ήταν ξεκάθαρη πώς οι αγώνες αυτοί δεν έπρεπε να αρχίσουν.

Ο Ευαγγέλου που έκρινε τον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός με τα πέναλτι στο φινάλε, μετά από τη νέα γκάφα του, φαίνεται πως μπαίνει στη μαύρη λίστα της ΚΕΔ, ενώ για τον Αρετόπουλο η συνέχεια θα κρίνει το μέλλον του καθώς μπαίνει στο ψυγείο από αυτή την αγωνιστική μετά και το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Ατρομήτου την Κυριακή. 

Μία από τις φάσεις που προβλήθηκε προκειμένου να συζητηθεί ήταν το «δολοφονικό» μαρκάρισμα του Φιγκέιρα στον Κοροβέση στον αγώνα κυπέλλου Πλατανιάς – Ολυμπιακός στο κύπελλο. Η ΚΕΔ είπε ότι η φάση αυτή είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας και όχι της κίτρινης που έδειξε ο διαιτητής Κατσικογιάννης, ο οποίος παραδέχτηκε το λάθος του.

Ο Περέιρα συνέστησε την προσοχή των διαιτητών στο δεύτερο γύρο και τους είπε να μην επηρεάζονται από τις ανακρίβειες που γράφονται σε blog που «ειδικεύονται» στα θέματα διαιτησίας.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις