Ας συμμαζέψουν τον χορηγό τους, μόνο κακό τους κάνει

Δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του Α.Σ Αθηναϊκός Βύρωνα, η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει εκ νέου ότι έγιναν τραγελαφικά πράγματα στο παιχνίδι των δύο ομάδων στον Βύρωνα, τα οποία δεν τα έγραψαν οι κάμερες και οι διαιτητές

στο φύλλο αγώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση του Ολυμπιακού Βόλου στη διοίκηση του Αθηναϊκού:
«Ευχαριστούμε για τις ευχές και τις προτροπές, θα τις λάβουμε σοβαρά υπ΄ όψιν μας.
Όποιος έχει μάτια βλέπει πότε γράφτηκε και αναρτήθηκε στο site της ομάδας μας (olympiakosvoloubasket.blogspot.gr) η ανακοίνωση-καταγγελία κατά της ομάδας σας (Σάββατο 13/1/2018 ώρα 15.45).
Όσο για τα άλλα τραγελαφικά που έγιναν και δεν τα έγραψαν οι κάμερες ούτε τα είδαν οι διαιτητές, όποιος φίλος της αλήθειας θέλει να μάθει, το ΑΤ Βύρωνα ήταν εκεί, ο κ. Θόδωρος Βιδάλης ήταν εκεί και δεκάδες άνθρωποι ήταν εκεί και είδαν. Ο Πρόεδρος του ΑΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑ, μετά το τέλος του αγώνα, ζητούσε συγγνώμη παρουσία πολλών μαρτύρων. Προφανώς για όσα δεν γράφτηκαν στο Φ.Α και δεν τα έδειξαν οι κάμερες.
Εμείς κύριοι, φέτος χάνουμε και ίσως να συνεχίσουμε να χάνουμε. Αυτά έχει ο αθλητισμός. Και προχθές χάσαμε από τον Πρωτέα Βούλας απόλυτα δίκαια.
Όποιος ενδιαφέρεται για την αλήθεια ας ρωτήσει να μάθει από τους ανθρώπους του Πρωτέα για φιλοξενίες.
ΥΓ 1. Αντί για Χερουβείμ και Σεραφείμ και άλλες εξυπνάδες ας κοιτάξουν να τον συμμαζέψουν τον χορηγό τους, μόνο κακό τους κάνει . Εκτός αν τον φοβούνται.
ΥΓ 2. Όσον αφορά τη μετάθεση του αγώνα, σας ευχαριστήσαμε δημόσια και το αντίστοιχο έχουμε πράξει και εμείς σε ομάδες που μας αιτήθηκαν ανάλογα ( Φάρος Κερατσινίου) , όπως επίσης και δημοσίως παραδεχθήκαμε σε προηγούμενη ανακοίνωση μας ότι αγωνιστικά χάσαμε απόλυτα δίκαια και στους δύο μεταξύ μας αγώνες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις