Νίκη σωτηρίας για το B.C.Volos

Μεγάλη νίκη με 59-56 επί του Απόλλωνα Καρδίτσας στα Φάρσαλα πέτυχε ο  B.C Volos  στον αγώνα μπαράζ κι εφόσον η Νίκη διατηρηθεί στη Γ’ Εθνική, η ομάδα των Καρακατσούνη-Αθανασιάδη θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ. Η βολιώτικη ομάδα, αν και βρέθηκε να χάνει στο 20′ με 28-23 και στο 30′ με 44-39, βρήκε….

…τη δύναμη και το πάθος, κι έκανε τη μεγάλη αντεπίθεση, φτάνοντας τελικά στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το B.C Volos έπαιξε με παίκτες εφήβους και παίδες, ενώ είχε έξι απουσίες βασικών παικτών. Κατάφερε, ωστόσο, να πάρει μια σπουδαία νίκη και να πανηγυρίσει την παραμονή στην Α2 .Κορυφαίοι των νικητών οι Μαγκουρίτσας, Μακούχας, Αγγελόπουλος, Καρασσάβας, καθώς και ο Ραχαβέλιας, ο οποίος αγωνίζεται στην παιδική ομάδα του συλλόγου.

Τα δεκάλεπτα: 16-8, 28-23, 44-39, 56-59

B.C ΒΟΛΟΣ (Καρακατσούνης-Αθανασιάδης): Λάλλας 5, Μακούχας 11, Αγγελόπουλος 11 (2), Γιαννούχος, Καρασάββας 7, Νικηφόρος 8, Μαγκουρίτσας 10, Φιλίππου, Ραχαβελιάς 7 (1), Καμμένος, Κρόσμαν-Νασιόπουλος, Φλέγκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις