«Βλέπει» 4η θέση ο Ρήγας Φεραίος (pregame)

Ο Ρήγας Φεραίος θα υποδεχθεί σήμερα το μεσημέρι (Κυριακή, 5/4, 16.00) στο Βελεστίνο, την Αναγέννηση Άρτας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου για την 25η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Ο Ρήγας θέλει…

…να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι για δύο λόγους. Ο πρώτος για να πάρει τη ρεβάνς από την ήττα του πρώτου γύρου (για τη 10η αγωνιστική) στην Άρτα με σκορ 2-1 και ο δεύτερος για να ανέβει και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Ρήγα Φεραίου: Μετά το πέρασμα 24 αγωνιστικών, ο Ρήγας φιγουράρει στην 5η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και 4 ήττες. Τα τέρματα που έχει πετύχει η ομάδα του Βελεστίνου σε αυτά τα 24 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φτάνουν τα 37 (5η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα), ενώ αυτά που έχει δεχτεί φτάνουν μόλις τα 11 (2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος). Ο Ρήγας Φεραίος προέρχεται από 9 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, ενώ έχει να ηττηθεί από τις 28 Ιανουαρίου, όπου είχε χάσει εκτός έδρας με σκορ 2-1 από τον Θεσπρωτό για τη 15η αγωνιστική.
Η φιλοξενούμενη ομάδα (Αναγέννησης Άρτας): Σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος, η Αναγέννηση Άρτας βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες. Τα τέρματα που έχει πετύχει η ομάδα της Άρτας σε αυτά τα 24 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί είναι 34, ενώ αυτά που έχει δεχθεί φτάνουν τα 25. Η Αναγέννηση Άρτας προέρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες, ενώ η τελευταία νίκη που πέτυχε ήταν σε εκτός έδρας αγώνα με τον Βατανιακό (0-1) για την 20η αγωνιστική.
Χωρίς Τσίπη, Μπίκα και Γουτούλη, ο Ρήγας: Εκτός από τον Γιώργο Τσίπη, ο οποίος δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω της στρατιωτικής του θητείας, αλλά και τους Χάρη Μπίκα και Κωνσταντίνο Γουτούλη, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών, την αποστολή του Ρήγα Φεραίου για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Άρτας, αποτελούν οι Δημήτρης Ρηγίνος, Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Παναγιώτης Γούτσιος, Νίκος Βουραζέρης, Γιώργος Ναουμίδης, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Μπλούχος, Γιώργος Αλεξίου, Γιώργος Χατζής, Κώστας Ζενούνι, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Ζήσης Μαλάκος, Ρολάν Κεμάλι, Αλέξανδρος Σιώμος και Γιώργος Μιχολίτσης.
Η διαιτησία του αγώνα: Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ως διαιτητή της αναμέτρησης έχει οριστεί ο κ. Μαρόπουλος Νικόλαος από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους κυρίους Γιάντση Κωνσταντίνο και Παπαδάκη Αθανάσιο, οι οποίοι επίσης ανήκουν στην Ένωση Ημαθίας. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κ. Καλύβας Ιωάννης από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις