Ο… survival Κώστας Οικονόμου στον Θησέα Αγριάς

Μεταγραφικό «μπαμ» από τον Θησέα. Η ομάδα της Αγριάς με συντονισμένες ενέργειες απέκτησε τον πολύπειρο Κώστα Οικονόμου, ο οποίος θα ενισχύσει τους «πράσινους» στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και αναμένεται να τους βοηθήσει σημαντικά στην κατάκτηση του στόχου της ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Η διοίκηση του Θησέα φρόντισε να έρθει σε επαφή με τον Βολιώτη μέσο, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ φέτος το καλοκαίρι είχε πάρει μεταγραφή για την Ρόδο. Αποχώρησε από την ομάδα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, προκειμένου να λάβει μέρος στο παιχνίδι «Survival Secret».
Ο 33χρονος μέσος μετρά 89 συμμετοχές στην Β’ Εθνική και 8 γκολ, ενώ έχει παίξει σε 138 παιχνίδια στην Γ’ Εθνική, σημειώνοντας 14 τέρματα. Έχει αγωνιστεί στις ομάδες: Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη, Εθνικό Κατερίνης, Πιερικό, Φωκικό, Εορδαϊκό, Βέροια, Πόντιοι Κατερίνης, Τύρναβο, Ζάκυνθο, Αγροτικό Αστέρα και Αιγινιακό.
Το δελτίο του Κώστα Οικονόμου, όπως τονίζουν οι διοικούντες τον Θησέα, θα είναι έτοιμο μέχρι σήμερα Παρασκευή, προκειμένου να ενισχύσει τη νέα του ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αίαντα Σούρπης εκτός έδρας. Να τονίσουμε, πως ο Βλολιώτης μέσος εδώ και 15 μέρες προπονείται με την ομάδα του Θησέα και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις