Τεράστιο το κίνητρο του Ολυμπιακού για νίκη στην Καρδίτσα (pregame)

Στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση αγωνίζεται σήμερα Κυριακή 5/4 ο Ολυμπιακός Βόλου για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Βορείου ομίλου της Football League. To παιχνίδι θα μεταδοθεί «ζωντανά» από τον ΟΤΕSPORT 5. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλισμένη θέση στα πλέι οφ, ενώ από την…

…πλευρά της η Αναγέννηση θα παίξει στα πλέι άουτ με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.
Το θεσσαλικό ντέρμπι παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός νικήσει, τότε είναι πολύ πιθανό η ομάδα να μπει με δύο βαθμούς στα πλέι οφ. Αυτό θα εξαρτηθεί και από το αποτέλεσμα του αγώνα του Ηρακλή με την ΑΕΛ στο Καυταντζόγλειο.
Η Αναγέννηση θέλει και αυτή τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να έχει βαθμολογικό όφελος στα πλέι άουτ, όπου θα λάβει μέρος, καθώς μπορεί να μπει ακόμη και με τρεις βαθμούς, σε συνάρτηση με τα άλλα αποτελέσματα.

Με αλλαγές στην Καρδίτσα
Με αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εθνικό Γαζώρου, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο σημερινό ματς με την Αναγέννηση. Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρίζος, ενώ στην άμυνα αναμένεται να δούμε τρία νέα πρόσωπα. Συγκεκριμένα, οι Καρράς (δεξιά) και Μαργαρίτης (αριστερά) θα είναι οι δύο πλάγιοι οπισθοφύλακες, με τους Γιαλούση και Ιντζίδη να αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ρόκας και Μακρυδημήτρης ως αμυντικοί χαφ, ενώ δύο εκ των Μπεριάν, Μπιτάνγκ και Νικολιά θα παίξουν στις πτέρυγες. Ο Κυζιρίδης αναμένεται να παίξει ως επιθετικός χαφ, πίσω από τον προωθημένο Διαμαντόπουλο. Στην διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου βρίσκονται επίσης και οι Σκοπελίτης, Κεσίδης, Μπουτζίκος, Ντινόπουλος, Ζέρης και Κασμερίδης.

Η Αναγέννηση
Με στόχο τους τρεις βαθμούς που υπό προϋποθέσεις θα της δώσουν μπόνους βαθμούς στα πλέι άουτ θα υποδεχθεί η Αναγέννηση Καρδίτσας τον Ολυμπιακό Βόλου. Δυναμική θα είναι και η συμπαράσταση του κόσμου, ενώ αγωνιστικά ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Νίκιτς, Σάββα, Οικονόμου και τους τραυματίες Μίχο, Στάμο. Η αποστολή: Κουτσόπουλος, Γεωργαντζάς, Παπαργυρίου, Γκουγκούδης, Τζάνης, Δημόπουλος, Φωτιάς, Αδαμόπουλος, Σκόνδρας, Κουλίδης, Μπιτέλης, Μαυριάς, Κοντός Πέεφ, Βουτσιάς, Σαΐν, Γεωργακόπουλος, Τζέκος, Παναγιωτόπουλος.

Διαιτητής: Ρούσσος-Μπεκερτζής (ΕΠΣ Πρέβεζας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Καραλής (Ηπείρου)
4ος διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις