Ολυμπιακός Β.: Συνεχίζουμε ενωμένοι σαν γροθιά

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στο παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας, ενισχύοντας τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο αυτή την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Αστέρα Ιτέας.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Συλλόγου, η γενική είσοδος για τον εν λόγω αγώνα ορίστηκε στο ποσό των 5 ευρώ, με στόχο την τόνωση της παρουσίας των φιλάθλων μας στο γήπεδο, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.
Διοίκηση, παίκτες, τεχνικό team και φίλαθλοι συνεχίζουμε όλοι σαν γροθιά!
Την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο!

Αναλυτικά τα εισιτήρια του αγώνα
Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει αναλυτικά τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Ιτέας.
Συγκεκριμένα:
-Γενική είσοδος: 5€ (ισχύει και για τις γυναίκες, τους ανέργους, αλλά και για τα παιδιά από 12 έως και 17 ετών)
-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP: 10€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Οι μητέρες που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την κεντρική πύλη και μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ του Σταδίου.
Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους
Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο έως και αποκλεισμό της έδρας.
Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις